tirsdag 27. september 2016

Valpene 3 uker

3 uker, og begynner å bli store nå. Mye skjer nå de har nådd den alderen. Nå klarer de å regulere kroppstemperaturen selv, og takler da både varme og litt kaldere luft bedre. Tiden er også kommet til å begynne med fast føde. I morgen skal de få smake på rå karbonade deig. Det blir nok uvant å gå annet enn mammas melk i munnen :) Fremdeles består livet for det meste av mat og søvn, men det er også litt lek i mellom. Nå er det bare å vente på at de skal begynne å bevege seg mer på alle fire i valpekassa. Begge to legger fremdeles godt på seg, og er helt i rute når det gjelder vekt :)

Jenta "Kira"

 Ei nydelig lita jente. Hun er nokså mørk ennå, men det vil nok forandre seg en del fremover. Hun har veldig spennende farger, så det skal bli artig å se. Foreløpig er hun ei rolig og litt bedagelig jente, men kan hende hun bare lader opp til hun blir litt større :)

Gjeeesp. Ikke måte på fotografering her.

Ei lita tjukkebolla, Når hun er oppe på alle fire, ser hun liten og passe slank ut igjen :)


Gutten "Copper"

Han har nå gått litt forbi jenta når det gjelder vekt, men de er fremdeles nokså jevne. Gutten er nok litt mer nysgjerrig på det nye enn jenta er foreløpig. Leker er spennende, selv om de er rosa :)

En fin gutt med øret på snei her :)

Jeg vil sooove....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar