fredag 5. juli 2019

Må bare legge inn bildene av S-Kullet da de ble 7 uker, for 1 uke siden.

Selv om alt er i etterkant nå, så vil jeg ha det på bloggen. Det blir litt historikk for meg, og jeg kan gå tilbake å e på bilder ved senere anledning. I morgen er de 8 uker, og jeg skal sate på å få inn bilder til rett tid da....prøve i hvert fall. Det går litt mer tid til valpene nå, for de elsker å være ute. Da må jeg være sammen med dem der. Men så utrolig artig å se hvor de koser seg.



Chamiilon`s Spice Of Life 


Han skal flytte til Nordland og kalles Tassen til daglig. Han får samtidig en "storebror" som heter Felix. Tassen er en veldig vakker gutt, som passer godt inn i flokken.



Chamiilon`s Simply The Best


Som kalles for Giggs. Han ska også bli Nordlending, og flytter til sin nye familie i slutten av juli. Når vi er på 1 ukes ferie, skal han og Hera i R-kullet være på sommerferie hos Balder og eieren i Skjåk. En nydelig futt som er veldig lik sin pappa Djingis.



Chamiilon`s Rose Of Hope


Som skal kalles for Leksi, og flytte helt nord i Trøndelag. Kan vel si det om henne, at vi har aldriv vært bort i maken til gladvalp som hun er. Utrolig kosete, og vil stadig opp å kose. Hun elsker å få være på fanget, og er helt vill. Skal så absolutt gi oss skikkelig ansiktsvask. Så vakker og herlig.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar