lørdag 4. februar 2023

Jentene i B-Kullet 1 uke

 1uke har gått siden disse to små jentene kom til verden. Den uka har gått veldig fint, og valpene har lagt på seg godt. Til tider noen skikkelige mager og de er litt tjukkas. Den mørkeste tispa, Tispe 1, var født først, var størst, og er fremdeles det. Den lyse tispa som da er minst legger også godt på seg, men vekta øker en del mellom dem. Det er jo slik at naturen har skapt noen større enn andre. Jeg håper vel at det bremser litt opp med den største etter hvert. Dixie er veldig flink med dem. Jeg var redd hun skulle få melkespreng med bare to, men det har det ikke vært antydning til. Når man kjenner på henne, skulle man ikke tro det var melk der i det hele tatt, men etter økninga på valpene, er det ingen tvil. Dixie vil helst være på valperommet hele tiden, og ligger veldig mye i valpekassa sammen med dem. Først de siste dagene har hun lagt seg litt på utsiden, men bare det er et lite pip er hun oppi til dem igjen. Det er litt forskjell på mødrene. Noen vil ut til de andre hundene veldig fort, mens andre føler seg tryggere for seg selv. Dixie føler seg nok tryggere på at valpene er best beskyttet hvis hun er hos dem hele tiden. Hun har vært et par turer i stua med de andre, men hun er ikke komfortabel med det. Akkurat slike ting og tempoet får tispene bestemme selv. Det er to sterke flotte valper. Som vanlig så blir det lagt ut ukesbilder av dem, og denne gang er det selvsagt 1 ukes bilde. Det blir selvsagt lagt ut bilder ellers også. Jeg har kameraet rett i nærheten, og ser jeg noe søtt så må jeg bare knipse i vei.


Tispe 1 (mørkest)

Som nevnt tidligere, så er hun førstefødt, tyngst og mørkest. Hun er vel en av de tyngste tispevalpene på 1 uke, jeg har hatt. Hun kan godt få roe litt ned økninga etter hvert, men alt slikt retter seg selv. Det kan være store muligheter for at hun blir her hos meg.

En liten hvalross, tjukkas. Kan hende at denne jenta kan bli litt lik pappa Nelson i hodet.

Stor, men søt.


Tispe 2 (lysest)
Ei veldig yndig, feminin og søt tispe. Hun er mindre enn søsteren, men kanskje mer "normal" i størrelse sammenlignet med valper fra andre kull. Ei sterk fin jente som kommer seg frem her i livet. Hun vil bli ledig for et nytt hjem når den tid kommer.

Så utrolig skjønn og herlig lita tispe.

Veldig feminin lita frøken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar