lørdag 7. februar 2015

Valpene 8 uker på bildet, men egentlig snart 9 uker.

Nå er det lenge siden jeg har lagt inn bilder av valpene, og mye er skjedd siden den gang. På disse bildene er de 8 uker, men de nærmer seg nå 9 uker. Jeg er utrolig fornøyd med utviklingen på valpene, og de er noen skjønnheter hele gjengen. De er veldig sosial, og er sammen med oss hele tiden når de er våkne. De liker veldig godt å være ute, og de er allerede godt i gang med å bli stuerene. Alle spiser veldig godt, og er i godt hold. De er litt forskjellige individer med ulike personligheter, og det er litt artig å se. De er allerede godt bilvante, og har hatt to turer til Kristiansund og en til Trondheim. Det er 2 timers tur en vei. De er kjempeflinke i bilen, så det går veldig bra.
 
Sist onsdag var de på Heimdal Dyreklinikk, og der ble de helsesjekket etter alle noter, og de fikk chip og parvovaksine. Veterinæren skrøt veldig av dem og ga de et fantastisk skussmål. Dette skrev hun om kullet "Alle fem valpene i kullet er helt friske uten medfødte defekter. De har alle et eksemplarisk lynne og virker veldig trygge " Valpene fikk løpe fritt inne hos veterinæren og jobbet hardt med å løsne reimene på sandalene hennes. Jeg tror hun ble temmelig sjarmert av dem.
 
Den grønne valpen var den første som flyttet til ytt hjem. Jeg kjørte han til sine nye eiere i Trondheim etter at jeg hadde vært hos veterinæren. Han vil få et utrolig godt hjem der. De har fulgt med valpene siden de ble født, så de hadde allerede et godt forhold til lille Mikki. De har også tidligere vært og besøkt oss her på Lønset. Jenta blir her hos meg, så hun skal ikke reise her fra. Den gule gutten flyttet til nytt hjem på torsdag, og han får et veldig godt hjem på Fannrem. Den lilla gutten er reservert, og det kommer en familie og hilser på han neste helg. Kanskje flytter han da til Byneset. Den blå gutten er også ønsket av ei dame i Bergen, men det ser ut som om det blir vanskelig for henne å få hentet han. Vi får se hvordan det går, og kanskje er han da ledig for et godt hjem.
 
Nydelige Chamiilon`s Good As Gold. Han ble født først, og han flyttet til nytt hjem først. Han skal bo i Trondheim, og vil kalles for Mikki til daglig.

Mikki er en veldig god og sosial liten gutt. Han er veldig lett å ha med å gjøre, og han slo seg fort til rette i nytt hjem. Han sov hele første natta, og han gikk rett ut for å gjøre fra seg når han våknet om morgenen. Litt artig at han fikk navnet Mikki, for det heter bestefaren hans på Island også.

Rampejenta Chamiilon`s Gold Jewel blir her hos oss. Hun er noe av det skjønneste jeg vet om. Så tøff og kosete, og vil gjerne opp i ansiktet for å få et nuss. Hun er et lite villdyr, så det vil nok bli en utfordring å få trent henne til utstilling. Men det er slik det skal være. De skal ha god selvtillit og viljestyrke. Det skal være litt liv i dem. Hun er jo bare god og snill.

Lille jenta vår skal hete Esme til vanlig, som betyr bedårende. Det passer vel bra.

Vakre Chamiilon`s Og For Gold. Han er nok ikke den som har vært mest fotogen, men han er en utrolig vakker tibbegutt. Jeg kunne nok hatt lyst å selge han til noen utstillingsinteresserte, men det viktigste er et godt hjem. Det har han fått hos noen flotte mennesker på Fannrem.

Han fikk det stødige navnet Moses, som han vil bli kalt for til daglig. Moses er nok den roligste av valpene. Han er ikke den som løper først bort for å hilse på folk, og kan kanskje virke litt beskjeden. Han er derimot ikke redd for nye utfordringer, og er tøff og trygg i alle sammenhenger. En veldig herlig gutt som falt i smak hos de nye eierne ved første øyekast.

Lilla gutt, Chamiilon`s Great Expectations. Det største sjarmtrollet av alle. Han er den som har gjort seg best på bildene, nettopp fordi han er en nydelig gutt. han er nok også den som har sjarmert de fleste mest. Halen går i ett og han elsker å få kos. Hos veterinæren stod han på to og ville helst susse henne, i stedet for å bli helsesjekket, Han er en skikkelig godgutt rett og slett.

Det kommer en familie og hilser på han neste helg, og det blir spennende å se om de ønsker å ha han med seg hjem. Han vil nok bli en stor berikelse for sine nye eiere, når han en gang flytter.

Blå gutt, Chamiilon`s Gipsy Boy, og den største kosebamsen. Han er en litt roligere enn sin lilla bror, men ikke mindre kosete likevel. Han vokser seg mer og mer inn i hjertet jo mer en blir kjent med han. Han er ønsket av ei dame i Bergen, men spørsmålet er vel om hun får hentet han. Den gode nydelige gutten vil bli til stor glede i nye eiers liv. Det er noe inderlig godt med han. jeg håper ikke han må vente for lenge før han kommer til nytt hjem, for han fortjener å bli prins i eget hus.

Nydelige gutten. Man får lyst å ta han inn til seg å kose med han, bare av å se på bildet. Jeg ønsker han alt godt i livet.
 
Alle valpene har forskjellig personlighet, men de er så gode på sin måte. Det går rett og slett ikke an å plukke ut en foran den andre, for de er så herlige alle sammen. Det har vært en berikelse å få ta i mot gjengen ved fødsel, og så fulgt de opp mens de har vokst. Tror ikke noen kan forstå hvordan en føler det. De er alle små undrer, og en føler rett og slett ærbødighet over å få oppleve dette. Det å skaffe nye hjem til dem er også en utrolig viktig prosess. Det er rett og slett ikke alle som får ja ved forespørsel. Jeg må føle at det er riktig valp til rette hjem. De to som har reist nå, har jeg bare gode følelser for fremtiden deres. Slik skal det bli når de to siste guttene også flytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar