torsdag 21. januar 2016

Valpene i dag.

Det skjer ikke så veldig mye i valpekassa ennå, men jeg elsker å sitte å se på dem. For det meste sover de, men de er til å spise opp der de ligger. Når mamma Mimi kommer opp i kassa til dem, er det mye bevegelse. Da stabber i vei på alle fire, og ser mer eller mindre beruset ut :) Når de patter ser de nesten desperate ut der de hopper fra den ene patten til den andre. Nesten så en tenker at det ikke er nok melk der, og de blir ikke mette. Men i neste øyeblikk kan de velte seg over på siden, og det kommer en god melkerap. Tror egentlig ikke de har hatt plass til en dråpe til da :) Ja det er et herlig gjeng. Må jo ta noen bilder av dem, selv om det ikke blir så spennende motiv.

Søskenkjærlighet. De er vel bra gode.

Her er jentene. De er nokså jevnstore. Den gule ca 20 gram mindre enn søstrene. 

Det går hardt for seg når de skal ha mat. Det er brøyting og klatring, og dytting. Tror de hadde passet inn i et Amerikansk fotballag hele gjengen. Mamma Mimi er tålmodigheten selv.

En mett gjeng. Jeg har lagt inn litt leker til dem, men de er ikke så interessante ennå. Men det går vel ikke mange dagene før de begynner å bite litt i dem.

Guttene. Lilla gutt er den desidert tyngste. Han er 70 gram tyngre enn broren, som også er tykk og god. Han er veldig flink å komme først til den beste patten, og det er vel derfor han får i seg så mye :)

Rosa og gul, mørk og lys... i dag. Om noen uker er de kanskje begge like lyse.

Blå gutt titter opp det han bruker søsteren som hodepute.

Fine tegninger i ansiktet på blå gutt. Jeg tror han kan bli nokså lik pappaen i fargene.

Mamma Mimi tar seg en velfortjent pause utenfor valpekassa. Mimi er nå en del ute sammen med de andre hundene, og det tror jeg er et godt avbrekk for henne. Hun vil ikke være borte lenge av gangen, for hun passer godt på de små. 

Fremdeles har de nok av plass i kassen, men det blir fort for lite av det. Jeg regner med at de vil få større valpegård allerede om ca 1 uke. Mye vil forandre seg til den tid. Gleder meg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar