søndag 17. august 2014

F-Kullet er 7 uker i morgen, men vi hadde fotosession i dag.


Helt utrolig hvor fort tiden går. At de er 7 uker allerede er rart å tenke på. Om ei uke kan de faktisk begynne å flytte til nytt hjem, men jeg tror kanskje ikke at noen reiser så tidlig. Fremdeles har jeg to hanner ledig, som ikke har funnet seg nytt hjem. Jeg har ikke stresset med å selge de, for det er litt morsomt å se hvordan valpene utvikler seg først. Jeg er utrolig fornøyd med dette kullet. Absolutt alle er nydelige på sin måte. De har flotte hoder og uttrykk, og de har fine kompakte kropper. De ser alle veldig lovende ut. Slik jeg ser dem i dag er blå og rosa lik mamma Lona sine Bergrabben linjer. Lilla og gul er lik på Tibràar Tinda linjene  på Island, og den grønne er bare pappalik :) Selv om de er ulike på mange måter, er de veldig jevne og fine.
Jeg legger ut disse bildene i dag, så regner jeg med at jeg venter til tirsdag med å legge ut ståbilder av dem. Da kommer "bestemor" Helga på besøk, så da skal vi prøve å få noen fine av dem.

Lona er fremdeles veldig flink å tålmodig med de små. Hun vil gjerne gi dem mat opp til flere ganger for dagen, men jeg prøver å begrense det litt. De er alle flinke til å spise tørrfor, og de må vennes på at det er hovedmaten fremover. De er ute og gjør fra seg flere ganger for dagen, og er veldig flinke å si fra når de må noe. De begynner gjerne å gi beskjed i 6 tiden m morgenen, men det vil nok bli litt senere etter hvert.

Guttene
 
Guttegjenget. Ikke så lett å få tatt bilder av de samlet. De er nokså aktive nå, og ville helst gjøre annet enn å være fotomodeller.

Blå gutt - Chamiilon`s Fantasy Hit vokser seg bare penere og penere. Han er rett og slett en vakker gutt.

Blå gutt igjen. Nydelig.
 

Blå og lilla gutt. De er veldig like i fargen, men ikke så like i uttrykket. Blå gutt er nok også en litt lettere type enn lilla gutt er. Virkelig nydelige gutter begge to, som jeg er veldig stolt av.

Grønn gutt- Faithful Friend er en skikkelig pappagutt av utseende. Han er kullets lille teddybjørn. Han har hele tiden vært minst i flokken, men har hele tiden vært minst like tøff som de andre. En utrolig skjønn gutt. Det som er litt morsomt er at alle guttene er noens favoritt. Noen liker denne grønne best, andre den blå, og andre igjen den lilla. Det betyr at alle tre guttene er flotte, og faller i smak. Jeg er i hvert fall superstolt av dem alle tre.

Lille teddybjørnen, grønn gutt.

Så har vi lilla gutt - prinsen. Eller rettere sagt Chamiilon`s Fairy Prince. Han er en utrolig pen liten kar, og så absolutt manges favoritt.

Lilla gutt vil også gjerne vise hvor flotte tenner han har.

Er jeg ikke bare bedårende <3 Fremdeles lilla gutt.

Tre tibbegutter jeg er veldig fornøyd med. De er ikke bare pene, de er superherlige også :)
 
Tispene
 


To forskjellige jenter som er nydelig på hver sin måte. Den gule tispa er mer lik på den Islandske linja, og den rosa tispa er mamma lik. Jeg er forelsket i dem begge.

Den rosa tispa - Chamiilon`s Flower Power er nok den mest fotogene av de to jentene. Hun får frem de beste sidene ved seg selv bestandig.

Nydelige rosajenta.

Den gule tispa - Chamiilon`s First Prize er rett og slett vakker, men det er ikke så enkelt å få det frem på bildene. Hun må sees i virkeligheten. Jeg syntes hun minner meg om tanten på farsiden Lotus, som er den tispa som vinner hele tiden på utstillinger på Island.

Hun er bra feminin og bedårende. Nydelige gule tispa.

Smiler jeg pent nå ? Denne gule tispa og den lilla hannen er veldig typelik. Han bare en maskulin utgave, og hun en feminin.

Så fine jenter. Den rosa til høyre har vært lys gylden i pelsen siden hun var født. Den gule tispa har hatt mer den typiske grå tibbevalp fargen, men blir bare nå lysere og lysere. Begge ser ut som om de får beholde den sorte fine maska si.

Hvem kan unngå å smelte for to slike sjarmerende frøkner. Jeg er i hvert fall helt fortapt i dem.
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar