tirsdag 5. august 2014

Valpene ute for første gang søndag 3 april

Søndag kom pappa Nòi på besøk for å hilse på de små underverkene. Eier Helga Kolbeinsdòttir var selvsagt også med. veldig trivelig å få besøk av Helga og moren som bor på Island, men er i Norge på besøk nå. De var selvsagt enig med meg i at dette må være verdens fineste valper nå for tiden :) Før besøket kom fikk valpene være på stua, og fikk hilst skikkelig på de andre hundene for første gang. Tidligere har de bare hilst på hverandre gjennom innhengninga. Bilder fra dette ligger på den andre bloggen.
Det var varmt og godt denne dagen, så da var det på tide at valpene fikk prøve seg ute på gresset også. Det var nok litt vel spennende i begynnelsen, men det gikk seg mer til etter hvert. De er jo ikke så veldig gamle ennå. En dag under 5 uker denne dagen. Noen av de ble tøffere etter hvert og ville utforske litt, mens andre ble liggende trygt og godt på teppet.
 
Supernanny Tilde ligger på teppet og passer godt på de små. Zaxon velger å ha overblikket fra hundehuset.

Godt å sove ute i frisk luft. Lilla gutt Fairy Prince vil heller utforske litt.

Litt skummelt er det. Har jo ikke vært bort i det grønne gresset tidligere.

Gul jente First Prize var også ute og utforsket den store verden.

Fairy Prince tenker seg om ei stund før han tar det første skrittet ut i den store verden.

Som vanlig var det bare hundene som ble fotografert, men jeg fikk faktisk knipset et bilde av Helga og moren sammen med valpene på gresset.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar