tirsdag 25. oktober 2016

Nå er valpene blitt 7 uker

7 uker stor, og da er det fryktelig kjedelig å være rolig så man får tatt bilder. I dag (eller i går blir det nå), ble ikke ukesbildene helt vellykket. Forsøker igjen i morgen :) De begynner å bli store nå, og får være litt ute om dagene. De blir veldig sosialiserte, og i dag (går) fikk masse barnehage unger hilse på dem. Det ble mange nusser da :) Kjempefint å ta med seg videre. Begge spiser godt. både tørrfor og valpevom. Matglade småttiser :) Forresten veldig glade valper i det hele tatt. Elsker å kose, trygge, og mye logring. Så har de også både mor og far som er på samme måte. Forberedelsene til de skal flytte til nye hjem, er godt i gang. Jeg holder på å sy tepper til dem, og gjøre klar valpepakkene. Mat er bestilt, og det samme er valpepakke fra Agria (forsikring) :)

Chamiilon`s Kiss`n Tell "Kira" krøker seg sammen, og har helst lyst å gjøre alt annet enn å ta bilder :) Nydelig er hun uansett. Kira er ei selvstendig og oppmerksomhets glad jente. Hun vil helst være der folket er. Skjønner at det er greit å følge med på hva som skjer :)

Chamiilon`s Knock Out "Copper" er blitt en skikkelig kosegutt. Det er masse personlighet i denne karen, og han elkser å leke, men kan også være rolig. En nydlig liten gutt :)

Et litt morsomt bilde av Copper.

Og slik gikk fotograferingen denne gang. Dette ble det beste bildet, og det sier sitt. Copper får i hvert fall vist at tennene er kommet på plass :)

Kosestund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar