tirsdag 11. oktober 2016

Valpene 5 uker

Nå begynner det endelig å bli noe ut av dem. Små skjønne pøbler, som raser bortover gulvet i full fart. De har til og med fått teken på å løpe på glatt gulv :) Begge spiser nå godt fast føde, som vom og oppbløtt valpefor. Copper har hengt litt igjen når det gjelder mat, for han har i grunnen vært fornøyd med mammas pupp :) Men nå går maten ned på høykant. Begge to elsker å pøble litt med moren, og hun leker gladelig med dem. Det er nok både lek og oppdragelse i det. Copper er kanskje den mest bøllete overfor moren, men egentlig en nokså rolig gutt. Kira er litt mer aktiv som moren var som valp, og har stor glede av å "sloss" med bamsene og de andre lekene i valpegården :) Nå fremover er den morsomste tiden med valpene :)

Kira til venstre og Copper til høyre. De har mye av de samme fargene, men er likevel nokså ulike. Det er jo tross alt ei feminin jente, og en barsk gutt.

De er ikke så forskjellige i fargen nå, men Kira har ei mørk stripe på ryggen. Hun er nok litt mørkere i fargene ellers også, selv om det ikke vises så godt her.

Nå er de på stuen hele tiden, enten i valpegården, eller de løper fritt rundt.


Chamiilon`s Kiss`n Tell "Kira"

Søt som sukker kan en vel trygt si om Kira. Hun er veldig lik mamma Gaisa både i oppførsel og utseende, men jeg kan se pappa Mikki også der. Hun er ei skikkelig glad jente, og stinn av selvtillit.

Kanskje mest moren sitt uttrykk. Hun er aldeles nydelig.


Chamiilon`s Knock Out "Copper"

Copper er en vakker barsk liten gutt. Man kan se at dette er et mannfolk :) Han er som søsteren lik begge foreldre, men kanskje mer pappa i han enn mamma. Det er bestandig så spennende å se hvordan de utvikler seg. Copper har vært en litt bedagelig sjel, men de siste dagene har han ikke ligget etter søsteren når det gjelder aktivitet. Det morsomste for tiden er visst å erte sin mor. Han blir nok også en god gladgutt akkurat som moren og faren. Trygge gode valper med masse selvtillit er det i hvert fall :)

Vakker, ikke sant. Skikkelig sjarmtroll :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar