torsdag 23. mai 2019

R-Kullet 2 uker i dag


I dag er det ukesdag for R-Kullet også  Litt søtere enn sist, men ennå et stykke å gå. Alle har glimt i øynene nå, men hos gul og grå, må man se nøye etter. Fremdeles en del variasjon på vekt, men alle spiser det de klarer  Det er bare ei tispe her, men jeg tror hun har tatt sjefsrollen allerede. I hvert fall over melkebaren  Resultatet er at hun er den største av dem alle nå, men det forandrer seg fort. Gutta kommer nok sterkere tilbake 🤩😘


Gul gutt som jeg kaller han, var den førstefødte, men er nestminst i vekt foreløpig. Dette snur seg fort. Han har bare såvidt åpnet øynene bittelite grann. Regner med at de er helt åpne i morgen.

Så er det eneste hønr i haneflokken. Hun var størst når hun var født, og holder seg der ennå. Det vil nok regulere seg mer når de begynner å røre seg mer, og spiser selv. Hun er den eneste som har fått sitt Kennelnavn, og skal hete Chamiilon`s Rose Of Hope på stamtavlen. Hva hun skal kalles til vanlig vet jeg ikke ennå, men det bestemmer den nye familien hennes på Ørlandet 😍

Blå gutt ble født som nummer tre. Han og gul lå lenge på samme vekt, men nå har denne gått litt forbi. Det dreier seg ikke om så mye, så det kan fort endre seg. Blå og gul er de som er lysest pr i dag, men det er slettes ikke sikkert de er det senere. 

Grønn gutt er den største gutten av dem alle. Ikke så langt foran den blå, og heller ikke så langt bak tispa. De veies hver dag, så alt blir notert i boka mi. Jeg må ha stårkontroll over disse små. Denne gutten er også den mørkeste, men man ser at pelsen hans også holder på å lysne litt.

Grå gutt er Morten minstemann 😍 Han var minst når han var født, og er det ennå. Han ligger ikke tilbake for de andre, når det gjelder å komme seg fortest til melkebaren, så mye vil endre seg etter hvert. Av en eller annen grunn, ser det ut som om han har fått førsterett på en av de bakerset (og beste) pattene til mor. Han har også fått et lite glimt i øynene, men man må se godt etter. I morgen kan de være helt åpne.

Mamma Tilde er der for de små hele tiden. Hun er veldig flink med dem. Jeg tenker at det må være litt av en jobb å vaske 5 valper flere ganger for dagen. Tilde peser litt mellom øktene, men det har hun lov til.

Her ser man at de mørkeste også har lysnet en god del. Når de blir litt eldre, kan det være samme farge på dem alle, bare med litt forskjellige nyanser.

1 kommentar:

  1. Som vi gleder oss til frøkna skal flytte til oss�� vi har diskutert mye rundt navnet, men vi er ganske sikker på at navnet blir Hera��

    SvarSlett