tirsdag 14. mai 2019

Så var det S-Kullet som kom til verden 12 mai 2019. 3 valper ble det.

Livi gikk litt lenger enn jeg forventet, men etter 62 dager fra første parring, kom 3 fine valper til verden. Først en gutt på 191 gram, så en gutt til på 162 gram, og til slutt tispa mi som var kjempestor, hele 216 gram. Hun kom med rumpa først, så jeg fryktet det skulle gå galt når hun enda var så stor. Men mamma Livi klarte brasene som bare det, og fikk ut valpen uten hjelp.  Livi var litt forbauset etter at første valp kom til Hun visste ikke helt hva hun skulle gjøre og tro, så turde nesten ikke se på den. Når neste kom hadde hun oppfattet poenget, og morsinnstinktet slo inn for fullt. Hun er kjempeflink med dem. Vasker og flir opp i valpekassa. Det er alltid litt spennende med førstegangsfødende, men det går heldigvis godt hver gang. Det er tre nydelige lyse valper, som ligger i valpekassa nå. Ser at begge guttene har tegningene til pappaen i ansiktet.

Valpene er 2 døgn gamle nå, og Livi er glimrende i morsrollen. Hun gjør akkurat det som skal gjøres. Hun måtte prøve seg frem litt, for å finne letteste måten å få det til. Ble litt slik at når hun skulle vaske valpene, så dyttet hun de bare rundt. Hun ble litt stresset, men til slutt fant hun ut rette teknikk. Det er ikke bare bare å være førstegangsmor. Hun gjør i hvert fall en glimrende jobb nå.

Første bilde av ei stolt men sliten mor. Hun har fått seg en runde i dusjen, etter å ha blitt båret ut på sin første luftetur.

Hun lurer nok veldig på hva det er som har skjedd. Hvor kommer de tre småtrollene fra. Heldigvis så har de godt nnstinkt, og forstår fort hva som skal gjøres.

Fred og ro i valpekassa, noen timer etter at de kom til verden

Denne gutten har så artig tegning i ansiktet. Ser nesten ut som en boxer. Så har han også så fin spydspiss i panna. Tror han blir veldig stilig som voksen. 1 døgn gammel.

Tre søte småbarn som er 1 døgn. Dette er faktisk den første gangen at det har fått et kull på 3 valper. Alle tre valpene er lyse, og får nok den gyldne fargen til mor og far. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar