torsdag 30. mai 2019

R-Kullet vokser også til og har blitt hele 3 uker nå.

De er fremdeles en rolig og harmonisk gjeng. Måtte le litt av dem i dag. Jeg bar hele gjengen i en liten kurv ut på stua, for å ta bilder av dem. Ingen rørte på seg i det hele tatt, bare sov videre. Tok opp en og en og tok bilder av de, og de sovnet lie godt når jeg la de opp i kurven igjen. Jo da, de gir lyd fra seg fra tid til annen. Klager litt over at de ikke får den og den patten, når mor kommer med melkebaren. Så kan de ligge å lage koselyder etter at de er ferdig å spise. De er begynt å vandre en god del i valpekassa, så tiden er nå moden for å gi de større plass. I morgen tenker jeg å utvide til dem, og da blir det nok også mye mer liv. Jeg har klippt klørne på de, og det gikk egentlig veldig greit. De vokser fort på dem, og det er ikke så veldig behagelig for mor når de skraper henne på magen. I dag har de såvidt fått smake på Startermousse. De smakte på det alle sammen, men mammas mat er nok så absolutt å foretrekke. I begynnelsen er det viktig bare å venne dem på noe annet enn melk. 
Jeg var ikke riktig helt fornøyd med bildene i dag, for de er så mye søtere egentlig. Uansett så vokser de seg til bare finere og finere fremover.

Gul gutt kom først til verden, og får bildet øverst. Han er en rolig kar foreløpig, men fremover nå, vil vi nok se mer av personligheten deres. Han er den nest minste av valpene foreløpig, men det forandrer seg fort. Han er allerede en liten kosegutt.  Jeg vurderer å gi han kennelnavnet 
Chamiilon`s Ray Of Sunshine, for han er en liten solstråle 😍

Rosa tispe ble født som nummer to. Hun er fremdeles den største av valpene, men blå gutt gikk såvidt forbi henne her en dag. Det er ikke så mye æ høre fra denne jenta, så hun er nok tilfreds med livet i valpekassa. Gleder meg fremover til å se mer av dem. Det er nå de begynner å bli personligheter. Tispa har jeg allerede gitt navnet Chamiilon`s Rose Of Hope, og hun skal etterhvert flytte til Ørlandet 😍

Blå gutt er nå blitt den største gutten. Han vet å ta seg frem når mor kommer med maten. Han gikk forbi tispa i vekt et par dager, men så tok hun det igjen. Det er selvsagt ikke mye som skiller de. Han setter pris på litt kos, og legger hodet i hånden min. Det gjør de alle sammen. Navnet jeg tenker på til han er Chamiilon`s Real Charmer, for han er en sjarmør 😍

Grønn gutt kom nest sist til verden, og var den nest største da. Nå er han litt lettere enn blå, men det er ikke mye. Han er også fremdeles en rolig gutt, som setter pris på litt kos. Det er jo artig å se på de små nå, for de logrer som bare det med halen når man snakker til dem. Han er den mørkeste foreløpig, men ser at det begynner å lysne mer. Det er bestandig spennende med farger på tibber, for de kan forandre seg mye fra de er valp til voksen. Navnet hans tenker jeg blir 
Chamiilon`s Rock Star, for det tror jeg kommer til å passe til han 😍

Kom sist til verden, og er fremdeles minst. Ikke så mye mindre enn gul gutt, og han kan fort ta det igjen når de begynner å spise ordentlig mat. Han vet å komme seg frem her i verden, så det er ingen problem. Han er en skikkelig søt liten kar. Tenker at jeg allerede om et par dager vil merke mer forskjell på dem. Når de får større plass å gå på, så er det utrlig hvor fort de kommer seg. Denne gutten tenker jeg på som Chamiilon`s Royal Perfection. Tror det passer bra 😍 Det er først nå jeg begynner å føle for å gi de navn, for nå føler jeg at jeg er blitt litt mer kjent med dem.

Slik ser de ut i fargene nå, De to lyse er vel egentlig litt mer brun enn de ser ut på bildet. De tre mørke begynner å lysne mer. Tenker at det er ikke så stor forskjell på fargen på dem til slutt.

Nå er mamma Tilde kommet i valpekassa, og da er det kappløp for å finne den beste plassen. Av og til så hjelper jeg litt til, men de klarer seg utolig godt selv. De har fått litt leker inn til seg, for de har begynt å observere litt mer rundt seg. Foreløpig så er det mor som flir opp etter dem, men det tar ikke lang tid før de skal greie seg selv. Da er det greit å få en plass med bare tissematte, som de kan tisse på. Det er et par uker til jeg begynner å ta de ut for at de skal gjøre fra seg der. Må vel tro at det snart blir sommer igjen, så de får kose seg ute.

En flott bukett som har funnet frem til melkebaren. Mamma Tilde er utrolig tålmodig med dem, og veldig flink å stelle dem.

Tispa i midten. Neida, hun er ikke så stor i forhold til dem, som hun ser ut på bildet. Hun ligger bare slik at det virker sånn. Egentlig så ser man ikke så store forskjellen på dem når de ligger i kassa.

1 kommentar:

  1. Så herlig å se hvordan de forandrer seg når de vokser😍 så lys de har blitt siden fødsel 😊

    SvarSlett