onsdag 21. januar 2015

G-Kullet 6 uker

Nydelige grønne gutten. Han har nå fått navnet Chamiilon`s Good As Gold, men vil bli kalt Mikki til daglig. Litt artig at de nye eierne har valgt det navnet, for bestefar på Island heter det samme. Mikki skal bo i Trondheim. Han er en veldig tøff og frempå gutt. Han leker mye med Shani på 11 uker, og er med på utforskningene hennes.

Lille pia. Hun er den absolutt minste i kullet, men ser litt "oppblåst" ut her. Det er vel helst fordi jeg har en tendens til å løfte de høyt opp når de skal fotograferes. I tillegg var hun veldig trøtt her. Eneste pia i høneflokken ligger ikke noe tilbake for gutta når de gjelder lekeslossing. Hun er ei tøff og god lita tispe. Veldig fornøyd med utviklinga hennes.

Gul gutt får ikke vist seg fra sin beste side her stakkars. Han var så trett og ville helst sove nå. Han er den som var mest murmeldyr når han var mindre. Når jeg satte inn matfatet, lå han gjerne bare og sov til de andre var mette. Da kunne han komme å spise sitt. Han er en tøff og frempå gutt, og er heller med de andre enn å sove nå.

Lille Prins Charming :) Lilla gutt er en skikkelig god gutt. Han er veldig kosete av seg, og sitter gjerne på fanget. Han er en av de ivrigste på å mase seg ut av valpegrinda. Når de andre syntes det er nok og vil ha en blund, vil han gjerne komme en liten tur ut til, for å få kos. Veldig tøff og uredd han også.

Blå gutt og fremdeles største gutt i flokken. Han er en veldig vakker gutt, og et skikkelig sjarmotroll. Tøff og frempå og tar alle utfordringer på strak arm. Han er som de andre mye i lek på stua, og gjerne med de større hundene. Alle valpene får litt trening på utstillingsbordet hver dag. Får satse på å få noen ståbilder av dem snart, men først skal de bades og fønes :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar