lørdag 30. september 2017

Valpene 8 uker

Ja nå er vel jeg og mamma Ayliz kommet til veis ende med "barneoppdregelsen", nå som valpene er blitt 8 uker 😊. Kanskje ikke helt da. Vi vil vel fremdeles kunne bidra litt fremover. En ting er sikkert, Ayliz har vært ei fantastisk mor for de små. Alle valpene er blitt trygge, sosiale og skikkelig herlige små rampegutter. Halen går i ett, og den er oppe omtrent hele tiden. Å treffe nye folk er ikke noe problem, og nye utfordringer tar de uten å blunke. Forresten så er 6 gutter nå blitt til 7, for katteungen Rufus er blitt en av gjengen. Noen ganger angriper valpene han, mens andre ganger er det omvendt. Valpene er noen små matvrak, og tørrforet fra Royal Canin går ned på høykant. Det er kun det og vann de får nå....ja og så får de smake på litt smått når matmor ordner mat. Ost er godt, det syntes både voksne, valper og katten Rufus. Alle står samlet rundt meg for å få en liten smakebit. Jeg kan jo ikke stå i mot de bedende blikkene, kan jeg vel 😉 De har bare godt av å få smake på litt annet også, så magen deres venner seg på det. Denne helga reiser tre valper. To på lørdagen, og en på søndag. Neste helg reiser en valp til. Da er det bare to igjen som jeg må finne nytt hjem til. Jeg har ikke stresset slik med det, for jeg måtte se hvilke som ble igjen. Det er tøft å skilles fra de små, for livet mitt har stort sett dreid seg om dem de siste 8 ukene. Samtidig er det lett, for du ser at de er virkelig ønsket av sine nye familier. Det er noe av det trivelige med å være oppdrettere, det å se hvor lykkelig de gjør sine nye eiere. Dette har vært et flott kull som jeg er veldig stolt og fornøyd med. Jeg sitter igjen med litt vemod med tanke på at alle skal flytte, for jeg hadde jo håpet å sitte igjen med ei lita tispe når disse 8 ukene var gått. Slik ble det ikke denne gang 😊 Jeg ønsker alle valpene lykke til i sitt nye hjem når de flytter, og jeg håper nye eiere blir like fornøyd med de små som jeg er. Det ble en del bilder i full fart før den første valpen dro i dag tidlig, så her kommer de.

Chamiilon`s Magic Dragon (blå gutt)

En veldig vakker gutt, med en nydelig lys farge. Tror han kan være litt lik storesøster Livi. Blå gutt er en rolig selvstendig kar, men så absolutt med på leken. Han er en skikkelig sjarmør, og blir fort favoritt blant de som blir kjent med han. Veldig fin i kroppen, og beveger seg fint. En stram kar. Det er store sannsynligheter at han flytter neste helg. Han er veldig kosete, og kan godt ligge på fanget og bli kost på magen. Pr i dag en lett gutt å ha med å gjøre. Elsker han 😍, men det gjør jeg jo med alle guttene. Blir trist når alle har dratt kjenner jeg.Chamiilon`s Macho Man (hvit gutt)

Lille klumpen flyttet i dag til nytt hjem, og skal kalles Buster. Han er en "tykk" liten goding,som er glad i mat. Ingenting er vel så deilig som små tjukkasvalper. Han vil bo sammen med en familie, med barn fra 9 år og oppover. Det passer godt at de er vant med Nina på 8 siden de var født. Buster er en aktiv, men også kosete valp. Liker å utforske ting, og er selvstendig. Han er en vakker gutt med maskulint preg, derfor navnet Macho Man (det er faktisk ei rose som heter det) 😁 Det stod litt i mellom han og den lilla gutten når familien skulle velge valp, og denne gutten gikk av med seieren. Han skal flytte langt av gårde, og skal overnatte på turen før han kommer hjem. Jeg er veldig glad for de nye eierne hans, og vet at han har fått et fantastisk hjem. Han er ikke den mest fotogene av valpene, så han er mye penere i virkeligheten enn på bilder.Chamiilon`s My Choice (gul gutt)

En skjønnhet rett og slett. Mikky som han skal kalles flyttet til nytt hjem i dag. Han skal bo i storbyen Oslo, men vil være mye sammen med eierne på landstedet i Sverige. Siden det blir mange turer dit, må han starte med ormkurer som kreves når de skal inn i Norge igjen. Gul gutt er som sine brødre veldig kosete. De nye eierne fikk ansiktsvask  i massevis allerede før de kom i bilen. Turen hjem til Oslo gikk veldig bra, og Mikky oppførte seg eksemplarigk. Vel hjemme i nytt hjem har han allerede spist, og begynt å gjøre seg kjent. Det er noe spesielt med denne gutten, en slags godhet over han. Jeg kunne nok solgt han mange ganger 😃, for han har vært etterspurt 😊 Han har uten tvil kommet til rette eiere, hvor han vil bli elsket og bortskjemt av en familie som har erfaring med denne rasen. Han har forresten blitt en "kjendis" i nabolaget sitt, allerede før han flyttet dit 😉

Chamiilon`s Moonlight Love (grønn gutt)

En veldig vakker gutt, som også er fotogen. Han og den gule gutten blir bestandig fin på bildene, så de viser seg fra beste side. Dene gutten har mye pappa i uttrykket, men ser ut som om han kan bli litt lettere enn faren. Han er en rolig grei gutt, men så absolutt med på leken. En herlig kosegutt og sjarmtroll.


Chamiilon`s Made Of Honor (sort gutt)

Koseklumpen. En veldig sosial og kosete gutt. Han elsker å sitte på fanget og få ligge i halsgropen. Han har nok vært mest sosial av alle fra første stund, og det passer i grunnen bra. Etter hvert er det meningen at han skal bli besøkshund. Sort gutt har vokst seg til den største i kullet. Han kommer til å bli veldig lys i pelsen, og vil nok beholde sin mørke fine maske. Han flytter i morgen, og vil få kallenavnet Lukas eller Pondus. Det var ikke helt bestemt ennå. Han kommer til å flytte et godt stykke fra oss.
Chamiilon`s Moment In Time (lilla gutt)

Minste lille sjarmtrollet 💓 Han er minst av alle pr i dag, men ligger ikke tilbake på andre måter. Han er ca 1,5 kg, så helt normal vekt for alderen. De er som oftest mellom 1,5 og 2 kilo ved 8 uker. Lilla gutt er en rolig og harmonisk gutt. Han elsker kos, og har en tendens til å smyge seg inn i hjertet på en. Han ble nesten plukket ut til å flytte i dag, men i stedet dro hvit gutt. Denne gutten har nok mye etter mamma Ayliz.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar