onsdag 23. mai 2018

P-kull 4 uker

Ja det var på mandag, og det var da bildene ble tatt. En flott gjeng dette. De er så utrolig for seg. De var jo veldig tidlig ute med å spise vanlig mat, og det går fremdeles ned på høykant. De er veldig sosiale, og kommer løpende mot deg når du besøker dem i valpegården. Nina på 9 år har ofte besøk av venner, og de koser mye med de små. I går var også de større valpene på besøk hos dem. Jeg tenkte bare de skulle hilse på hverandre på hver side av gården, men de større tenkte annerledes og hoppet like greit oppi til de små. Det gikk veldig fint. De små var bitte litt skeptisk først, men så var det logring og snusing. Det var så artig å se, men jeg hadde desverre ikke kamera eller telefon tilgjengelig akkurat da. Det kommer flere sjanser. P-Kullet er egentlig et veldig ujevnt kull vil jeg si. Det er veldig forskjellige valper. Du har to gutter som er nokså liten og nett som moren. De vil nok ikke bli de største hannene tipper jeg, men helt sikkert stor nok. De to andre valpene, tispa og blå hanne, er helt annerledes. De er kraftigere og en del større. Tispa er faktisk størst pr i dag, men det kan endre seg. Jeg syntes heller ikke valpene er så like hverandre i uttrykk. Det blir utrolig morsomt å se hvordan de utvikler seg fremover. 

Det er fremdeles ledige hanner i dette kullet.4 ukes bilde av tispa som har fått navnet Chamiilon`s Pride`N Joy


Hodebilde av tispa. Foreløpig beholder jeg denne jenta, i tillegg til tispa i N-Kullet. Jeg har veldig lyst å beholde noe selv fra begge de to kombinasjonene, og med en hannhund fra før i huset er tispe det eneste alternativet.

Ei nydelig sterk jente på 4 uker.

Hun er foreløpig ei stor tispe med god vekt, så hun kan godt få bremse litt nå 😀 Trøsten er at Ayliz og Mimi var tyngre enn henne i den alderen, og de er perfekte i størrelse nå som voksen. Det er alltid spennende å se hva som blir av dem til slutt.

Hun er ei vakker tispe.

Tja hva skal hun hete... Nina har jo funnet ut at tispa i N-Kullet er hennes, og ga henne navnet Steffi (etter Staphani i Lego Friends). Jeg igjen er jo veldig opp i Outlander og det Skotske høyland for tiden, så jeg tenker litt navn der fra. De har veldig mange spesielle navn, men jeg har litt sanesen for Geillis. Vi får se hva det blir til slutt.

Pride`N Joy er oppkalt etter denne vakre rosen.Lilla gutt 4 uker har fått navnet Chamiilon`s Pudsy Bear


Lilla gutt er minstemann av gjengen. Det har han vært hele veien. Han er likevel en liten bamse. Kompakt i kroppen, men lett. Et skikkelig sjarmtroll, som er på lik linje med de andre selv om han er minst. Nydelig hode på han.

Den lyseste av guttene foreløpig, men med nydelig sort maske.

En liten godgutt dette. Må bli Pudsy til ny familie gir han et nytt kallenavn. Det er vel egentlig ikke så ille å bli kalt det heller, for såvidt jeg husker var det en hund med det navnet som vant Britain`s got Talent en gang.

Pudsy Bear er ledig for rette familie.

Han er oppkalt etter denne rosa, som rett og slett heter Pudsy Bear. Det finne mange fine og spesielle rosenavn der ute.
Gul gutt 4 uker, har fått navnet Prince Caspian.
Det må jo være en prins i P-kullet, og valget falt på denne gutten. Han ser da litt aristokratisk ut da. Nydelig hode, og den som minner mest om mamma Raina på valpebildene. Raina er importert fra Finland, og hun kom ikke til meg før hun var nesten 4 mnd.

Den mørkeste og nest minste gutten. Han vil nok heller ikke bli noen kjempe, og det er vel i grunnen bra. Han har et nett fint hode, og er nok litt smalere i kroppen enn den lilla gutten.

Den mørkeste av guttene i kullet. Jeg kan vel tippe at han blir gylden med sorte dekkhår. Altså sobel. Den sorte fine maska beholder han nok.

En vakker gutt er han. Han får kalles for Caspian til han har fått nytt hjem, og nytt kallenavn.

Fremdeles er det vanskelig å skille på personligheten deres. Alle fire er veldig trygge og uredde valper. Det er et harmonisk gjeng som jeg ikke hører mye fra utenom leken. De vil få treffe de andre valpene med jevne mellomrom, slik at de får mer utfordringer. Om en uke skal de også få bli med ut i hundegården. Den bese tiden er foran oss nå. Han er også ledig for rette hjem.

Selvfølgelig er rosen Prince Caspian vakker.Blå gutt kom sist til verden, og er derfor sist ut her på 4 ukes bildene. Han har fått navnet Chamiilon`s Peter Pan

Blå gutt sier jeg, men har akkurat tatt på han et grått bånd. Kanskje det blir grå gutt da. Ja...hvem ligner han på. Ikke far i hodefasong i hvert fall, og heller ikke mor. Kanskje bestefar Elmeri som bor i Finland.

Blå gutt er største gutten, og den nest mørkeste. Vanskelig å si hvordan farge han får til slutt, men skal ikke forundre meg om han blir noksp gylden over det hele. Den sorte maska vil han selvsagt beholde.

En nydelig gutt dette, som jeg er spent på å følge med videre. Han er også ledig for rette hjem.

Flink å stå er han også. Det er i det hele tatt veldig sterke valper i dette kullet. Noe man merket når vi skulle ta bilder av dem den første tiden.

Glimt i blikket på denne gutten. Må vel kanskje kalle han for Peter til han har fått ny familie og nytt kallenavn.

Og dette er den vakre Peter Pan rosen, som han har fått navnet etter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar