søndag 20. mai 2018

P-Kullet får større plass

De vokser fort nå, så da er det på tide å få mer plass å røre seg på. Dette er veldig streke valper, så de beveger seg godt nå på fire ben. De var 3 uker og 2 dager, da jeg ordnet større valpebinge til dem. Tidligere på dagen fikk de servert mat for første gang i valpekass, så det var jo spennende å se hvordan det ville bli denne gang. Men større plass å utforske, og lenger vei til alt de skulle nå. Det gikk over all forventning. Hele gjengen spurtet til matfatet, og maten gikk ned på høykant. Egentlig skal man jo begynne forsiktig å venne dem til vanlig mat, men det ble ikke slik med disse. Jeg syntes ikke jeg kunne stoppe dem når de først var i gang. Det gikk også veldig bra. Ingen av dem hadde dårlig mage etterpå, så de tålte maten godt. Etter det har de fått oppbløtt starterfor blandet med geitemelk, 3-4 ganger for dagen. mamma Raina spiser det som er igjen på fatet.

Dette var egentlig mammas matskål. men pytt, vi tar like godt den også. 

Raina forsøker så godt hun kan å få litt av maten hun også.

Valpene har fått mye større plass å boltre seg på, og det er ingen tvil om at de satte pris på det.

Her er riktig matskål, og den skal tømmes den også. Alle valpene var ivrige, men her er det gul og blå som forsyner seg.

Og ja, man må sikre seg sin del. Det mener i hvert fall blå gutt, som like greit spiser med hele kroppen.

Mamma Raina følger godt med på gjengen.

Var det noen som nevnte bordmanerer... Her er det mat over hele valpen når han er ferdig.

Et rotete bilde, men her vasker valpene hverandre. Eller rettere sagt de spiser restene av maten som dsatt igjen i pelsen. Fordelen er at de ble rene etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar