lørdag 11. mars 2023

6 uker i dag

 Jeg har ikke gjort klar de ordinære 6 ukers bildene ennå, men har noen fine av de likevel. Valpene har gjennom uken vent seg mer og mer til å være ute i stuen noen små turer i løpet av dagen. I begynnelsen var det litt skummelt å sitte midt på gulvet å se på alt det nye rundt seg. Spesielt slik det er hos oss nå for tiden. Jobber med å få satt opp nytt kjøkken, og da er det rot over alt. De har blitt flinkere og flinkere, og nå har de lyst å bli med ut. De har forelsket seg helt i en rund myk seng. Problemet er bare når de kommer opp i den, sovner de med en gang. Da får de jo ikke så mye igjen for å være på stuegulvet 😂

Det er to matglade tispevalper, og de har en rund og god mage begge to. Det er så godt når de er flinke å spise. Dixie hjelper dem med å renske opp det ikke de klarer å få ned. Her er noen bilder fra siste uken.


Om jeg skal si det selv, så er det to nydelige tibbejenter. Veldig forskjellig, men så fin på hver sin måte. De elsker å ligge i denne senga når de er ute på stua. Problemet er at de vil kun være i den, og ikke løpe rundt 😂 Det blir etter hvert.

Bonnie Sky til venstre og Bonnie Bee til høyre.

Blir nokså mange like bilder når jeg holder på, men hva annet kan man gjøre når det er så fine motiv

Storesøster Piper elsker å leke med de små.

Bonnie Bee og Piper.

Bonnie Bee koser seg i senga.

Bonnie Sky er den mørkeste av dem, og hun kler så absolutt rosa.

De har det godt i valpebingen sin også. De er noen småturer ute på stua om dagen, men de syntes det er godt å komme tilbake til sin trygge plass igjen. Om ikke lenge så vil de vel være på stua hele tiden, og kun sove her inne.

Leker har de nok av.

Bonnie Bee.

Bonnie Sky.

Tiden er kommet til å bli bedre kjent med katta Rufus. Han er så utrolig tålmodig og flink med valper. Bonnie Bee som er frempå her.

Her ligger han bare rolig og lar valpene snuse på seg. Når de blir eldre blir det mer lek.

Bonnie Sky får en snutekos av Rufus.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar