torsdag 16. mars 2023

Flere bilder fra 6 ukers dagen.

 To veldig gode tisper. De nøyer seg ikke lenger med å bare være i valpegrinda, nå er det stua som teller. Løpe rundt å utforske den "store" verden. Nå ser jeg vel at Bonnie Sky, største tispa nok er litt tøffere enn Bonnie Bee når det gjelder nye ting. I begynnelsen sitter de begge på gulvteppet hvor jeg plasserer dem. Det gjorde de de to første dagene. Så begynte Sky å utvide området litt, og det tok ikke lang tid før hun gikk over alt. Bee er nok litt mer forsiktig. Det tok litt tid før hun rørte seg bort fra teppet, men etter hvert våget hun seg ut på gulvet og over på neste gulvteppe. Fremdeles er hun nok litt mer stedbundet enn Sky, og holder seg mest på de to gulvteppene. Hun er pr nå en litt roligere type enn Sky. Begge er veldig kosete, og elsker at jeg sitter på gulvet sammen med dem. De er flinke til å spise, og maten forsvinner fort fra matskåla. Det ble mange fine bilder av jentene da vi hadde photoshoot sist lørdag på 6 ukers dagen.


Chamiilon`s Bonnie Sky

Sky er nydelig med sin mørke fine maske, og det hvite frem på potene.

Ei kraftig og robust tispe. Veldig pent bygd.

Aldeles nydelig uttrykk. Vanskelig å se hvem de er like av foreldrene, men tror Sky har litt fin blanding av begge foreldrene.

De er ikke så veldig flinke til å sitte rolig mens jeg fotograferer, men noen bilder blir helt ok. Masse som skal utforskes i stedet for å bare sitte der.

Sky har noe inderlig godt i blikket sitt.

Som sagt, sitte rolig er ikke tingen. Blir mye vandring frem og tilbake, men det går an å ta bilder når de er i farta også.

Kjapp deg med de bildene tror jeg hun tenker. Like før hun er i farta igjen her.

Så et par liggebilder. Det var ikke mange sekundene hun lå, så det gjelder å knipse fort.

Sky er ei veldig leken og tøff tispe. Hun går rundt i hele etasjen nå. Kjøkken, stua og valperommet. Det virker ikke som om det er noe som virker skummelt på henne. tar alt på strak arm.


Chamiilon`s Bonnie Bee

Minste pia som er like søt som storesøster, selv om de er veldig ulike.

Hun er ikke så veldig villig til å sitte rolig hun heller, så her er hun på vandring mot meg.

Ser jo så uskyldig og søt ut i uttrykket.

Litt rampete i blikket også.

Bonnie Bee er ikke riktig så tøff som søsteren når det gjelder å prøve nye ting, men hun leker seg godt på stua. Det kan bli litt kjedelig når storesøster går fra henne, og hun ikke helt tør å gå så langt fra teppene ennå. Da blir det litt sutring.

Selv om hun nok syntes det er tryggest å holde seg på teppene i stedet for å bli medsøsteren på utforsking, så er halen oppe og hun er ikke redd for noe som helst.

Det ble et par liggende bilder på henne også. Samme her, det var ikke mange sekundene hun lå rolig, så var bare å knipse i vei.

Litt mindre enn søsteren, men gullende god.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar