tirsdag 2. juni 2015

Valpene 4 uker

Tiden går og de er blitt 4 uker. De begynner å ligne på små tibbebarn nå, men fremdeles skal de endre seg mye. Det meste av livet består av soving og spising, men det er noen økter med lek innimellom. Alle sammen smaker på maten, men ingen av dem er noen storspisere ennå. Mamma Lona sine patter er mye mer fristende. Det endrer seg nok mer og mer for hver dag som går nå. De er et herlig fornøyd gjeng som koser seg godt. Fremdeles er de nokså like i vekt alle sammen. Du verden så glad man kan bli i disse små.
 

Orange tispe som skal hete Tuva i sitt nye hjem. Ei rolig og herlig tispe.

Grønn gutt som jeg kaller for Cedrik. Han skal kanskje bli igjen her, men jeg har ennå ikke bestemt meg helt. En aktiv og morsom liten kar. Plutselig kan han løpe frem og tilbake i valpegården. Han er sammen med den røde de mest aktive pr i dag.

Rød jente er ei nydelig sjarmerende lita frøken. Hun og gutten er de som lager mest liv nå for tiden. Hun er den som ser ut til å bli den største av valpene når en ser på beinbygning. Hun prøver gjerne å klatre ut av valpegården når hun ser oss, for vil gjerne bli tatt opp for å koses med.

Rosa jente begynner også å bli mer aktiv nå. Hun har fin størrelse og er ei nydelig lita frøken. Hun skal hete Daisy hos sin nye familie :)

Gul tispe er kanskje sammen med den Orange de roligste pr i dag, men det kan fort forandre seg. Ei vakker lita jente med et intenst nydelig blikk.
 

Nå er tiden kommet for at valpene skal sosialiseres, og da får Nina ta seg noen turer i valpegården. Hun er så flink med de små.

Valperommet er rett ved siden av der vi oppholder oss, så de blir vant til bevegelse og bråk fra første stund. De hører de andre hundene styre, at vi støvsuger, og ellers alt som foregår i hjemmet.

Hviskeleken. Rosa forteller gul en hemmelighet....

......og gul har noe annet sladder å komme med tilbake.

Orange begynner å gå en gylden Orange farge :)

Nina og lille Cedrik

Orange og rosa har funnet seg en krok å sove i.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar