tirsdag 14. mars 2017

Bilder av valpene 3 uker, tatt for fire dager siden.

Joda...litt sen å legge ut disse bildene, men her kommer de. Begge jentene er gode og runde, og er helt i rute etter alderen. Jeg syntes i grunnen de er nokså for seg, noe jeg ikke trodde de skulle være når de bare er to. Det er jo ofte slik at jo flere de er, jo mer konkurranse, og mer liv. Dette virker som to trygge, rolige og harmoniske jenter. Veldig kosete. Nesten sjelden de har vært så opptatt av oss tobente og så kosete i den alderen, men det kan hende det er fordi de bare er to. Mamma Shani steller og duller med de små, og tar morsrollen alvorlig. Hun syntes likevel det er godt å få bli med oss andre på en god tur om dagen. Kan være greit å få en liten pause fra de små. Shani er nokså utrolig når det gjelder tålmodig når det gjelder de andre hundene her i huset. Hun godtar at de kommer inn på valperommet, og stoler fullt og fast på dem. De har ikke fått hilse på valpene, for jeg syntes de er litt små ennå. 
3 uker er alderen hvor mye skjer. Nå kan endelig valpene regulere sin egen kroppstemperatur, og da er en ikke avhengig av å ha det like varmt på rommet. De har også fått sin første ormkur for noen dager siden, og i dag fikk de kloklipp. Skal si det er skarpe klør på de små. Det er to utrolig herlige jenter, og jeg er dypt forelsket. 
Det blir maaaange 3 ukers bilder, og mange nokså like, men slik er det bare. Vanskelig å plukke ut bare noen bilder med slike motiv.

Hodebilder av de to små. Ennå ser de litt merkelig ut, men de blir bare søtere og søtere. De er nokså ulike fremdeles, men ofte bruker de å vokse seg mer lik etter hvert. Tror begge har fått litt fra både mor og far.

Så blir det plutselig valpespam.

Hva er det du hvisker i øret.

Så ligger man bare her og ser søt ut.

Ok.... kan vi få litt fred fra den knipsinga nå, vi skal sove.

Så sover de søtt, og mamma Shani ligger og passer på.

Gløtter litt med øynene igjen, og nok en gang er den sprø dama med kameraet på plass.

Hei mamma, ser du hvor flink jeg er blitt å gå nå.

Mat må man ha. De har fått smake litt på karbonadedeig uten salt, men det er ingen tvil om hva som smaker best.

Mer mor døtre bilde.

Verdens beste hodepute.

Mamma Shani og lille rosa.

Mamma jeg er så glad i deg, ser det ut som lille rosa tenker.

Hei... går det an å få litt privaliv her under kveldsstellet.

Ja det går an å bli så søt.

I dag var det den røde som poserte mest, så hun blir litt mer i fokus denne gang.

Begge jentene. Rosa til venstre, og rød til høyre. De er to sprelledukker, så det er ikke så lett å få noe godt bilde av dem.


Så er det tid for kos. En av disse jentene skal bo sammen med Marit, men det er ikke helt bestemt hvem av dem. Shani bor også hos Marit til vanlig, så en av jentene får bo sammen med mammaen sin. De bor rett ved siden av oss, så det blir daglig kontakt.

Nina og Marit som koser med lille rosa.

Nina er så glad i valper, og hun er så flink med dem. Kan garantere at de er temmelig sosiale når de en gang flytter her fra :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar