lørdag 18. mars 2017

Så er jentene i L-Kullet 4 uker

Det blir litt motstridende. På den ene siden ønsker man at de skal vokse fort, så de klarer seg bedre her i livet. Det er jo selvsagt litt morsommere med dem også, når det blir mer liv i dem. På den andre siden så føler man at de vokser for fort, og det er vanskelig å følge med i svingene. Snart er de plutselig 8 uker, og ferdig med "babystadiet". Da kan de flytte til nytt hjem..
De er jo bare herlige de to jentene. Så utrolig sosial og kosete allerede. Det er to rolige jenter...i hvert fall foreløpig... men det er en veldig harmonisk atmosfære i valpegården. Nå er jo ikke jeg vant til å ha bare to valper, så det kan være litt av grunnen :) Begge legger godt på seg, og holder en normal god vekt. De har smakt på oppbløtt valpefor, men det er ikke blitt yndlingsretten ennå. Valpeklør blir klipt med jevne mellomrom, og utviklingen går som det skal. Det er utrolig hvor mye glede det er i slike småkryp, man blir så glade i dem. Må vel si at de utvikler seg til to aldeles nydelige tibbejenter.

Rød tispe. Hun har mamma Shani sin nydelige røde farge, men ikke så lik i ansiktet. Hun har vel kanskje litt fra både mor og far. Jeg syntes også jeg kan se litt bestefar Miika (far til Shani) i henne. Hun er i hvert fall aldeles nydelig, og et skikkelig sjarmtroll.

Rosa tispe briljerer kanskje ikke like mye på bildene, men hun er aldeles bedårende hun og. Klarer ikke helt å se hvem av foreldrene hun heller er lik. Hun får pappa sin gyldne fine farge med mørk maske. For tiden er vel hun Nina sin kosefavoritt. 

Det er to forskjellige tisper. Rosa til venstre har et litt mindre hode enn søsteren, men er litt tyngre. Hun har pappa sin kraftige, litt uryddige pels (som valp). Mye Zaxon i henne, men kanskje ikke helt i uttrykket. Rød tispe har fått farge og pels struktur som moren. Kanskje litt typisk rød pels, som gjerne er litt glattere. Hun har ikke så kraftig pels som søsteren, men det blir nok av den etter hvert.

Joda, jeg vet...nesten samme bilde, men jeg ser litt forskjell på dem og da blir begge lagt ut. Det er to virkelig nydelige jenter. Begge har kraftig fin benstamme, fine halefester, og de ser veldig fine ut i kroppen. Blir spennende å se videre utvikling. Blir også spennende å få se mer av personligheten deres etter hvert. blir de en slik som gladgutten Zaxon, som skal hoppe opp på fanget å ha litt kos titt og ofte, eller blir de mer rolig som mamma, som selvsagt også er veldig kosete. For den del så var Shani veldig aktiv som valp :) 

Hei du søster, syntes ikke du også at det er tatt nok bilder av oss. Nå protesterer vi :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar