onsdag 1. mars 2017

Valpene 1 uke

Den første uka har gått veldig fint, og begge har gått mye opp i vekt. Det er to små matvrak, og det gjør at de av og til får litt luftsmerter...og om natta selvsagt :) De er som små unger. Da må jeg trå til med litt spabehandling, og massere magen deres. Det ser ut som om de koser seg skikkelig da. De er bare to om maten, så det er nok å ta av. Shani steller godt med de små, men vil gjerne være litt sammen med oss andre også.
Det er veldig stor forskjell på tispene på det området. Jeg har de som ikke har rørt seg ut av valpekassen, før etter 3 døgn. Da har jeg vært nødt til å bære de ut når de skal gjøre fra seg, og nesten tvinge de til å gå litt. De har gjerne holdt seg på rommet sammen med valpene, til de er ca 4-5 uker. Først da vil de ha kontakt med resten av flokken. Shani er i den andre enden. Hun måtte bæres ut og luftes i begynnelsen, men allerede etter et par dager ville hun ut i hundegården selv. Hun tok fort kontakt med de andre i flokken igjen, og hadde ingen problem med det. Hun er for det meste inne på valperommet, og hun gir valpene det de vil ha. Hun syntes nok likevel det er greit å komme seg litt bort noen minutter av og til.
Navn.... Ei av de skal hete Chamiilon`s Little Miss Sunshine (oppkalt etter rose som begynner på L). Har ikke riktig helt bestemt meg for det andre navnet. Kanskje Chamiilon`s Little Girl, eller Chamiilon`s Lady X. Vi får se etter hvert :)

Rød til venstre, og rosa til høyre. Ikke verdens søteste ennå, men de kommer seg etter hvert.

Mammakos.

Shani steller og ordner med de to små bollene sine.

Kan vel ikke akkurat kalle de for småfolk. De er gode og runde, og begge to ligger på veldig god vekt for alderen.

De holder seg nokså jevne i størrelsen. Den rosa ligger ofte litt over den røde, men plutselig er de på ca samme vekt igjen. 

Rød ble født først, så da får hun æren av å ha det øverste bildet hele tiden.

Rosa var tanken større, men må finne seg i å være jente nummer 2 når bildene legges ut.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar