lørdag 29. juni 2019

7 ukes bilder av R-Kullet, i hvert fall 3 av dem. De to siste kommer i morgen.

Tiden går fort på alle måter, og nå er denne gjengen i R-Kullet 7 uker (for 2 dager siden) og snart leveringsklare. To av de reiser nokså fort etter at de er 8 uker, to av de rundt 10-12 juli, og tispa blir til i slutten av juli.
De er et fantastisk gjeng. Så tøffe og selvstendige. Kanskje litt i overkant enkelte ganger  De er kommet i grevlingperioden nå, og jobber hardt med å lage sine spor i hundegården. De går over alt, og det er en skikkelig utfordring å passe på alle samtidig  Det er litt forskjell på personligheten deres. Ser at noen er litt staere og tøffere enn andre, men de er kosete og gode alle sammen. Mat er null problem. Det tar ikke lange tiden å fortære ei skål med mat. De spiser nå RC puppy, samme for som de får med seg til sitt nye hjem. Tilde er nesten litt for spandabel med melkebaren fremdeles, men jeg har mistanke om at det er for å få anledning til å spise opp maten deres. I hvert fall gir de beskjed veeeldig tidlig om morgenen om at mor må komme en tur på besøk, og da blir jobben min å ta de på luftetur etterpå. Har tenkt mange ganger at det er en lykke at man bor så avsides som man gjør, for det er mange turer ut i hagen i rosa morgenkåpe  Uansett så er det bra at de gir beskjed om at de gjerne vil ut for å gjøre fra seg. Neste uke går med til å gjøre valpepakkene klar. Tepper skal sys, semg, leker og annet utstyr skal finnes frem. Nina har sagt at det vil hun ordne...utenom å sy teppene så klart ;)
Det blir bilde av 3 av valpene i dag, og de siste 2 kommer i morgen. Det er ikke alltid jeg får tatt bilde av dem alle, mellom lufting, lek og sovetid.Chamiilon`s Ray Of Sunshine "Kairo"

Han var mest interessert i å leke når jeg skulle ta bilder, så det var riktig morsomt. Kairo er en herlig fyr 💓


I tillegg må jeg bare legge ut dette nydelige bildet av Kairo i leketrauet.

En farlig liten løveunge 😍


Chamiilon`s Rose Of Hope "Hera"

Må jeg ta bilder...som lydig og snill lita jente, satt hun nokså rolig en stund, selv om det var andre ting som var mer fristende. Hun blir bare vakrere og vakrere 💓


Et lite sukk. Er ikke den kjerringa snart ferdig.

Chamiilon`s Real Charmer "Charlie"

Akkurat når jeg skulle ta bilder, kom Flora inn. Da var det ikke mye morsomt å sitte rolig å posere. Man kan nesten se på hele han, at han helst ville vært på gulvet å leke. Men... valpetiden er så kort, så man må bare ta bilder av dem så en har noe å se tilbake på. Charlie er en bestemt liten artigkar 💓Måtte legge ved et par ekstra bilder som viser at ball er tingen for han.

Og et uttrykk i ansiktet som sier mer enn ord 😅


1 kommentar:

  1. Helledussan de blir jo bare søtere og søtere for vær uke!!😍

    SvarSlett