torsdag 6. juni 2019

R-Kullet er 4 uker og vakker.

Jeg har litt hagedilla for tiden. Holder på å å lage et nytt rosebed 😊, og da ble det litt sen fotografering av de små. De er blitt 4 uker, og nå begynner de å bli skikkelig skjønne om jeg skal si det selv  I løpet av den siste uka, har de fått to nye plasser å være på. Valpekassa er blitt utvidet, så de kan bevege seg mer der, og de har også flyttet på gangen/stua på dagtid. Helt utrolig hvor de kommer seg når det blir mer liv rundt dem. De voksne hundene er helt ville etter dem, og ligger pal utenfor innhengningen  Valpene syntes det er stor stas, og det er mye lek gjennom grinda. Balder har også vært noen turer og hilst på dem, men jeg tror han syntes de er litt kjedelige. Han foretrekker å leke med Steffi og Flora  Gjengen her er begynt å bli mye flinkere å spise valpemat nå, og de drikker også litt geitemelk. Mamma Tilde er et skikkelig matvrak, så hun har melk i massevis, og står for den største biten av matservering. De er blitt et utrolig trygt og herlig gjeng. Nina tar selvsagt også sin del av sosialiseringen, og det setter de pris på. I dag ble det bare hodebilder, men i morgen skal jeg prøve å få tatt en liten filmsnutt av dem. 


Gul gutt - Chamiilon`s Ray Of Sunshine

Man kan godt koste på seg to bilder av hver, nå når de begynner å komme i den skjønne alderen. Gul gutt virker som en nokså rolig og fornuftig liten gutt. Han er fremdeles den nest minste i kullet, men vet å komme seg frem her i verden. Han har fått navnet Ray Of Sunshine, og er en liten solstråle. Liker masse kos, og er veldig trygg og fin. Han har en gylden fin farge.


Rosa tispe - Chamiilon`s Rose Of Hope

Fremdeles den største i flokken, og veldig glad i mat. Hun er den første som begynte å spise valpemat, og også den første som begynte å drikke geitemelk selv, sammen med den grå gutten. Hun er veldig med på det som skjer, og er så absolutt leken og trygg jente. Hun er ennå mørk i fargen, men har begynt å lysne en del. Hun vil nok beholde den mørke fine maska.


Blå gutt - Chamiilon`s Real Charmer

Jeg prøver å sammenligne valpebildene med mor og far som valp, men klarer ikke å se hvem av dem valpene ligner på. Tror kanskje det er litt pappa i denne gutten. Blå gutt er en litt artig kar. Han er veldig frempå, og liker å erte de andre litt. Han leker godt allerede, og vil mer enn gjerne hilse på de store. Han er den som veier tyngst av guttene, og er veldig fast og sterk i kroppen.Grønn gutt - Chamiilon`s Rock Star

Om han er så mye mer Rock Star enn de andre vet jeg ikke riktig, men det er et stilig navn i hvert fall. Grønn gutt er den mørkeste av dem, men har også lysnet en del. Han kommer nok til å beholde den mørke maska. Han har egentlig vært en nokså rolig type. Rett etter at han har spist, så har han lagt seg å sove mens de andre kunne leke litt med hverandre. I det siste så har han tatt det igjen. Nå er han helt med, og leker, hopper og løper i valpegården.


Grå Gutt -  Chamiilon`s Royal Perfection

Så er det Morten minstemann. Minst men ikke mest borte. Han er en sindig og fornuftig kar. Han har hele tiden tatt seg godt frem til de beste pattene hos mor, og nå er han den som er flinkest å drikke geitemelk. Han virker så fornøyd og tilfreds med alt. Han er like trygg og tøff som de andre valpene. 

Jeg er egentlig veldig imponert av valpene i kullet. Det har ikke vært noe problem å flytte de på stua. De var trygg og nysgjerrig fra første stund. Når de store kom for å hilse på, så var de mer nysgjerrig på dem enn redd. Selv katta ligger på utsiden av innhengningen, og leker med dem. Akkurat katta Rufus stoler jeg da ikke helt på. Jeg er ikke sikker på om han har forstått at dette er små hunder, eller om han tror det er mat 😅 Uansett så har jeg ikke tenkt å finne det ut, så han er hele tiden under oppsyn når han er inne. Når det gjelder Balder som er 6 uker, er det ikke noe problem. Der har han skjønt det, og leker med han som han har lekt med andre valper tidligere. Selvsagt under oppsyn der også. Det er rett og slett underholdning med valpene nå, så jeg må få filmet de så alle får sett dem i aksjon 💜

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar