torsdag 13. juni 2019

R-gjengen vokser til, og er blitt hele 5 uker

Gjengen i R-Kullet er 5 uker i dag. Skal si tiden går fort. Alle valpene har i grunnen vært reservert nesten helt fra de var født, men i går fikk jeg ei avbestilling på en av valpene på grunn av sykdom. Det er slikt som skjer, og det er man forberedt på  Nå er en av de to mørke hannene ledig, Rock Star, eller Royal Perfection.
Det er et veldig selvstendig gjeng, og de er veldig for seg. Jeg er imponert over hvor trygg de er i alle situasjoner. Støvsuger rett utenfor valpegrinda....hva gjør vel det  Ingen problem med å komme på stuegulvet, der er det stor utforskertrang. Nå er de bare 5 uker, så det varer ikke så lenge før John Blund kommer på besøk. De er blitt veldig flink å spise valpemat, og drikker godt med vann. Likevel er det supen og kosen fra mamma Tilde som er viktigst  Et herlig gjeng 💓

I dag tenkte jeg vi skulle ta bilde ut i det grønn, siden det var så fint vær. Det ble ikke like bra som jeg håpet, for det var rett og slett for sterk som... og litt vel amatører som tar bilder med et forholdsvis bra kamera. Hjelper ikke hviket kamera man har, når eneste innstilling man bruker er auto 😁 Så denne gang ble det bilder både ute og inne. Ikke alle er like begeistret for å posere for fotografen. I går fikk alle sin første spa, med bading og føning. Det gikk veldig bra. Ingen som protesterte, så det gikk rolig og fredelig for seg. Tenker det tar seg opp når de blit litt eldre. Uansett, det er greit å få en liten vask av og til, og så blir pelsen så fin etterpå. Flere bilder av dem kommer etter hvert.

Gul gutt og solstrålen Chamiilon`s Ray Of Sunshine. Han skal etter hvert flytte til Heimdal, og lyde navnet Kairo. I dag har han hatt besøk av sin fremtidige eier, og der får han det veldig bra. Litt trett gutt under fotoseansen.

Gul gutt er en rolig og sindig kar. Han er med på leken med de andre, men syntes det er greit å ta livet med ro også. Han har slettes ikke noe i mot å få masse kos, og det blir det nok av i nytt hjem.

Tispa går rundt blant guttene med den største selvtillit. Hun er med i lek, og har gjerne overtaket. Hun er selvstendig og passelig aktiv. Det går fremdeles mye på lek, søvn, spis, men de blir heldigvis mer og mer våken. Hun elsker å bli klødd på magen, og liker kos. 

Rosa tispe er ikke den som elsker å bli løftet opp til fotografering. Hun som er så tøff og trygg ellers, henger mer over hånda når vi skal ta bilde av henne. Hun er så mye søtere i virkeligheten.

Blå gutt, Chamiilon`s Real Charmer, er en trygg og aktiv gutt. Han liker at det skjer noe, men setter også veldig stor pris på å få ligge på fanget for å få kos. Å oppleve nye ting er bare spennende for han. Han har allerede sjekket store deler av stua, og er en nysgjerrig liten kar. Han er den tyngste gutten, men grønn er like bak han.

Real Charmer er i grunnen et navn som passer godt til han, for han er en sjarmør. Han er også nokså fotogen, og får vist seg frem godt. Bildet ble ikke av toppkvalitet, men det viser at han er en nydelig gutt.

Grønn gutt, Chamiilon`s Rock Star...jeg syntes navnet begynner å passe. Han fikk til og med litt rockesveis etter badet. Han er også en veldig trygg gutt, og liker at ting skjer. Han var den som kunne sove litt mer når han var yngre, men nå er han helt med. Han er en liten plugg, og man kjenner at han liker mat.

Grønn gutt er litt som tispa når man skal bilde av han. Da henger han som en sekk, og vil ikke posere i det hele tatt. Man får ikke helt vist hvor fin han egentlig er. Nå når de begynner å bli litt større, kan man tenke på andre bilder, som når de sitter og står. Det blir etter hvert. Han eller grå gutt er nå ledig til nytt hjem, på grunn av avbestilling på grunn av sykdom i familien.

Grå gutt, Chamiilon`s Royal Perfection er fremdeles minstemann. Ser han begynner å øke fortere i vekt nå som han spiser mer valpemat. Når de kun går på mors melk, så blir de minste gjerne skjøvet bort fra de beste pattene av de eldre søskene. Om han er minst i størrelse, så er han ikke minst i hodet. Han er en kar som vet hva han gjør, og har god selvtillitt. Ingen problemer med å sjekke ut nye ting. Liker også godt å få masse kos.

Grå gutt er litt som blå, nokså fotogen. Selvsagt er det ikke noe godt kvalitetsbilde, men gutten er fin. Han eller grønn gutt er ledig til nytt hjem, siden vi fikk ei avbestilling i går på grunn av sykdom i familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar