lørdag 26. desember 2020

I dag er V-kullet 6 uker

 Det er helt utrolig hvor de har forandret seg den siste uka. Det er selvsagt mye på grunn av at de nå får være en del av hundelivet på stua, og de blir selvsagt også mer håndtert der. De var litt stive i begynnelsen når jeg tok de dit, men nå løper de over alt. Juletreeet er veldig populært. Fremdeles har de minst 2 uker på seg til å bli enda mer verdensvant, før de reiser til nytt hjem. jeg må si at de to har vokst seg veldig fine. De er rett og slett vakre. Tispa veldig sukkersøt, og hannen barsk og maskulin. I dag fikk de litt spabehandling med bading og føning. Jeg lyger hvis jeg sier at de elsket det, men det gikk da ikke så aller verst. Man kan jo ikke forvente at de skulle være helt fortrolig med noe de aldri har vært med på før. De er flinke til å spise både tørt og oppbløtt for. Virker som om de foretrekker å spise det tørt. Selvsagt er det mamma sin melkebar som fremdeles står øverst på menyen. De to minste har overtatt valpegrinda til de som er reist nå, og Kira vil fremdeles være inne hos dem den meste av tiden. De er blitt så mye lettere å ta bilder av nå, enn de var for 1 uke siden, så det ble fine bilder av dem i dag.


Chamiilon`s Viking Queen

Hun er søt som sukker. Hun blir nok ei superfeminin tispe som voksen.

Viking Queen er kennelnavnet, men hva hun skal hete hos nye eiere vet jeg ikke ennå.

Hun var mest ivrig på å gå når jeg skulle ta bilder, så da fikk jeg noen fine når hun var oppe på fire føtter.

Hun vil bli kalt for Freya til vanlig, og skal etter hvert flytte til Hallingdal.

Hun er aldeles nydelig. Det er godt med ei lita tispe når det har vært så mange hannvalper her den siste tiden.

Hun er fremdeles veldig mørk, og jeg tror vel hun kan få litt av den samme fargen som faren når hun er voksen. Hun er registrert som sobel med sort maske.

Jeg tenker på ei lita pusekatt når jeg ser på henne. Bedårende.


Chamiilon`s V for Victory


Han blir bare flottere og flottere. Hadde det vært opp til eieren av faren hans, skulle han blitt igjen her og sist på utstilling.

En kraftig og maskulin hanne. Han har et flott hjem som venter på han når tiden er inne til å flytte fra moren.

Kennelnavnet hans er V for Victory. Jeg syntes det var et stilig rosenavn og det passer godt på han. Inntil jeg vet hva han skal bli kalt for av ny eier, blir det Victory hos oss.

Man kan godt bli litt småforelsket i denne karen. Han er litt lik på morsiden i uttrykket.

Vil vandre litt omkring han også når jeg tar bilder. Må bare passe på at de ikke går for langt og ramler ned fra sofaen.

Han er en fotogen type, med samme uttrykk på alle bilder. Det er derfor om å gjort å få han til å se i forskjellige retninger, så ikke alle bildene blir prikk like.

Ja jeg vet jeg har sagt det før, men han er vakker. Må bare si at jeg er veldig fornøyd med denne kombinasjonen. Kira og Agaton har gitt oss to flotte valper.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar