onsdag 9. desember 2020

Så er U-Kullet 6 uker

 Tiden går, og nå er det bare 14 dager til disse er reiseklar. Skummelt å tenke på, for til den tid bør jeg være ferdig til jul også 😀 Og der er jeg virkelig på etterskudd. Jeg lurer på hvor det blir av de dagene fra man har god tid, til man plutselig har dårlig tid. Uansett så er valpene første prioritet, så får jula bli som den blir. Det er jo slik nå at de sover ikke riktig like mye som før, og når de er våkne, ja da vil de på stua. Når de er der, må jeg passe på hele tiden. De stortrives med å være sammen med de voksne hundene, og ikke minst katta Rufus. De dilter etter dem over alt nå. Det er trygge selvstendige små gutter dette. De spiser nå mer tørrfor enn oppbløtt for, men de får servert begge deler. Et par ganger for dagen får de geitemelk også. Spesielt om kvelden, for da holder de lenge. Mamma Steffi er også trett om natta :) Hun er fremdeles veldig mye sammen med valpene, og passer godt på dem når de er ute av valpegården. Det er en underholdende og herlig gjeng dette. De vokser seg veldig bra alle tre, men det er ikke så lett å få det frem på bildene. I dag hadde de litt spa på formiddagen med bad, føning og kloklipp. Det siste har de gjort flere ganger, men det var første gang for bad og føning. Jeg syntes faktisk det gikk veldig bra. Det var ikke mye sutring på dem, selv om de aldri har vært med på det før. De ble noen skikkelige bamser etter føningen.


U1 - Chamiilon`s Upper Class

En veldig sosial liten kar, som elsker selskap og kos. 

Han var minst da han ble født, så var han tyngst ei stund. Nå er han igjen lettest, men det er bare noen gram mindre enn U3.

Han er aktiv og robust. Veldig trygg og halen opp nesten hele tiden. De er nokså aktive alle tre.

Temmelig bedårende også da.

Det blir en Tromsø gutt av han. Blir veldig spennende å reise med fly. Vi skal trene litt på å sitte i flybag, før han skal dra.

Han er veldig vakker med det mørke ansiktet sitt. Det kommer nok til å forsvinne en del av det sorte, men han vil likevel beholde ei mørk maske.

Nesten like bilder, men forskjellige uttrykk, og da må det med.

Det ble noen bilder av han denne gangen. De skifter på å være fotogen.


U2 - Chamiilon`s Unconditional Love
En vakker selvstendig type. Han kan gjerne gå sine egne veier, hvis det er noe som virker spennende. Han har heller ikke noe i mot masse kos. 

Egentlig så blir det nesten bare å gjenta seg selv, for alle tre valpene er veldig trygge og tøffe. Alle tre er sosiale, og alle liker kos. 

Han er en skikkelig bamse, og det kom virkelig frem etter badet i dag.

En flott sjarmerende type. Veldig mørk i ansiktet selv om han har hvit hake og bryst. Vil tro at han blir hvit på hver side av snuten også, som mye av slekta på morsiden er. 

En liten plugg, og et lite matvrak. I dag er det han som er størst av de tre. Eller tyngst kan jeg vel si, for de er alle veldig like i størrelsen. Hvis mamma Steffi går forbi han, så klarer han å henge seg i patten. Steffi er ikke alltid like happy for det, for de små vampyrtennene kjennes godt.

Gjeesp. De var trette når jeg tok bilder. Det er lettere å få bilder da, enn når de er på sitt mest aktive. 

Han er bedårende vakker. Jeg tror han er lik på morsiden, på Bergrabben/Sagaland linjene. Han har i hvert fall fargene der fra. Blir veldig spennende å følge opp disse tre.

Jada, det ble en del bilder av han også, men slik er det når man har gode motiv.


Chamiilon`s Universal Favorite
Den lyseste av guttene. Noen ganger tenker jeg at han er den roligste av dem, men jeg er ikke helt sikker. De er vel egentlig nokså like i oppførselen. For tiden så er det å bite i sokkene og på fingrene hvis de får anledning, en stor hobby. Det er mange valpetenner som er på vei frem nå.

Han er veldig vakker. Han er født som nummer tre, og blir derfor fotografert som nummer tre. Temmelig urettferdig syntes nok han.

Litt sinnataggfjes her, for egentlig skulle han også funnet senga nå.

En liten innsats for å gjøre fotografen fornøyd, men så ble han også veldig fin her.

Begynt å himle med øynene allerede? Eller er det noe som skjer der oppe.

Seriøst...er du ikke ferdig snart. Her ser han litt morsk ut. 

Heldigvis ble det noen bilder av han, for plutselig var hele minnekortet til kameraet fullt. Første gang det har hendt.

Så et lite sinnataggbilde helt til slutt. han er jo bare så skjønn her. Håret står litt til vers etter badinga i dag.

1 kommentar: