onsdag 2. desember 2020

U-Kullet 5 uker

 Det går fort for seg i svingene om dagen. Nå som valpene er 5 uker, krever de en del mer. De blir mer selskapssyk, og vil gjerne ha både besøk, og komme inn på stua. Mye arbeid, men utrolig artig. Sånn inn i mellom må man prøve å gjøre klart til jul, og gi de andre hundene den oppmerksomheten de fortjener. Valpene er veldig flink å spise valpefor nå, selv om det mamma byr på fremdeles står øverst på menykartet. Tror Steffi gruer seg litt hver gang de skal ha mat, for hun kjenner vampyrtennene deres godt. Hun gir dem beskjed hvis de blir for ivrige. Det er oppdragelse også fra mor. Om et par dager skal jeg ordne en valpegård til, så de får sosialisert seg enda mer. Der vil de ha kontakt med de andre hundene hele tiden. I og med at Kira har mindre valper inne på valperommet, er ikke de store like velkommen hele tiden. Selv om Kira også begynner å slappe mer av. Det er instinktet deres at de skal beskytte valpene når de er små, og så godtar de mer og mer etter hvert som valpene vokser til.

Her er noen bilder av valpene i dag, 5 uker. Må vel si at jeg syntes de begynner å bli meget vakre alle tre 💓


U1 - Chamiilon`s Upper Class

Denne gutten flytter til Tromsø før jul. Der vil han få selskap av blant annet unger i Nina sin alder, så det er bra han får trent seg opp med Nina og hennes venninner.

Han er virkelig aldeles nydelig denne gutten. De er alle nokså forskjellige egentlig. U1 ser kanskje minst ut, men han er ca like tung som U2.

Står stødig på sine fire føtter. Løva prøver på det samme.

Et utrolig bedårende blikk.

En veldig sosial gutt som elsker å leke med oss.

Kan hende denne gutten er litt lik mammaen sin som liten. Jeg syntes det er veldig vanskelig å se på disse hvem de er like. Det kan være for at det er typelikhet på mor og far siden.

Han er en kraftig liten plugg.


U2 - Chamiilon`s Unconditional Love


En vakker liten rakkar, som i dag er størst i kullet. Riktignok ikke så langt foran U1. En selvstendig liten kar, som elsker å rive i tepper.

Han er virkelig bra vakker. Denne gutten flytter til Trondheim før jul.

Hadde ikke tid til å sitte i ro, så det ble en del vandring. Det er mye som skal utforskes når en er på ny plass.

En liten bamseplugg.

Lik pappaen sin tror jeg, men med bestefar Tino sine farger. Han kommer til å bli lys, men vil nok beholde noe av den sorte masken.

Ligg bare der og ser fin ut.

Hei, hvorfor rører ikke denne løven på seg?


U3 - Chamiilon`s Universal Favorite


 Størst da han var født, men minst nå. Like glad i mat som brødrene, og det er ikke store forskjellen på dem. En vakker gutt som skal flytte til Torp før jul.

Tror han er litt mamma lik, selv om han er mye lysere enn henne.

Og gjett om han kan posere. 

Sitter jeg pent nå da...å ja, flink gutt.

Han skal hete Tassen i sitt nye hjem, og det er et fint navn som passer han. 

Kan stå godt på sine fire ben han også, selv om det er i sofaen.

Han er den lyseste av dem, og kommer nok til å bli helt lys, men litt sort maske som voksen. Alle tre guttene blir nok lyse, og spesielt U2 og U3.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar