søndag 13. desember 2020

V-Kullet 4 uker i går

 Tok bilder av de to i går, men fikk ikke tid å legge det inn her. De begynner å bli mer livlig nå, disse to. Møter meg med logrende hale når jeg kommer til dem. Kira er fremdeles ekstremt mye hos dem. Hun er ute og lufter seg med de andre, og tar noen små runder på stua, men aller helst vil hun være hos sine to små. De får all den pleie de trenger, og vel så det. De har ikke trengt å bevege seg så mye for å få mat, for Kira legger seg helt opp til dem. Resultatet ble jo at spesielt gutten ble litt ting i rumpa 😄 I større kull må de sloss litt om de beste pattene, men det trenger ikke disse to. For å få de lettere opp på bena, så snudde jeg wetbed teppet til dem, og la den gummierte siden opp. Da ble det lettere for dem å få tak når de gikk. En veldig god ide jeg fikk hos en annen oppdretter, og det funket som bare det. Nå er det mer løping og utforsking hos dem. Fremdeles er det mat og søvn som står mest på timeplanen, men det blir mer og mer aktivitet å se. De koser og leker med hverandre. Etter at de har fått valpemat, så vasker de hverandre rundt munnen. Så herlig å se, og så godt at de er to. Når de nærmer seg 5 uker, skal de få komme på stua sammen med de store valpene. Nian hjalp meg å ta hodebilder av dem i går, og det ble som vanlig noen. Tispa rørte en del på seg, så der fikk vi bilder i forskjellige posisjoner, men gutten var så rolig at alle bildene av han ble lik 😂 De hodebildene er jo mest for å se utviklinga fra uke til uke. 

De er bra søte sammen.


Tispa - Chamiilon`s Viking Queen

Hun er ei søt lita dukke. Hun er litt lettere enn hannen som gjerne tispene er.

Man kan godt se at dette er ei tispe. Hun er aldeles bedårende. Tror egentlig ikke at hun er så lik moren, så det er nok mye far der.

Siden hun er litt lettere enn hannen i kroppen, var hun også litt kvikkere. Nå er han kommet mer etter, så nå er det mye mer aktivitet.

Som jenter flest, liker hun å vise seg frem og poserer fint foran fotografen.

Så er det også greit å bare ligge der å se søt ut.


Hanne - Chamiilon`s V for Victory

En veldig flott maskulin hanne. Han er litt tung i rumpa etter mye god mat fra moren, men det regulerer seg nå når han er begynt å bevege seg mer.

Jeg tok mange hodebilder av han, men alle ser like ut. Som vanlig så rører de litt på seg når man holder dem slik, men denne jaren satt helt rolig når Nina holdt han.

Han var litt trett, så han var ikke interessert i å sitte å posere, så da får vi ta bilder når han ligger. Blir tid nok til å ta andre bilder, når de vokser litt til.

Han er virkelig en vakker liten kar 💓


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar