lørdag 20. august 2022

Lek i stua. Små og store valper + katta Rufus

 

Fra 4 1/2 uke til 6 1/2 mnd. Eldstejenta Piper elsker å leke med de små valpene. Hun har ikke noe i mot å snike til seg maten deres heller.

De to minste får selskap av Zerlene i sitt matfat. Rufus er som oftest heller ikke langt unna valpene.

Zerlene står så fint her, så da blir det bilde.

Zerlene og Zachary er veldig nysgjerrig på Rufus. Ja det er litt flekker på gulvteppet, men det er ikke til å unngå. Det er lagt på to ekstra store tepper for valpene, så det tåler litt mer. Veldig greit å ha noe å gå og løpe på for små valpefota. Gulvteppene skal vaskes og stues bort etter hvert.

En liten snutekos mellom Zachary og Rufus.

Mange søte tibberumper å se her.

Zemfira har kommet seg opp i kurven.

Litt overlegen nå når hun er opp i kurven, og de andre nede på gulvet.

Minste pia og minste gutten.

Bare så vidt han når opp til vannskåla. De to minste har som man ser fått godt med mat. De er for tiden nesten like bred som lang. Blir vel litt andre boller når de får mer fart på seg.

De største valpene er veldig snill og forsiktig med de små.

Små barn og store sko er en klassiker. Nina sin gamle crocs er blitt en fin biteleke for valpene.

Zemfira og Zachary.

Lek. De små lærer mye av å være sammen med de store. De flekkene på teppet er forresten matflekker. Tro det eller ei, men de søler litt utover når de spiser.

De største valpene er veldig flink å gjøre fra seg ute, og det er bare av og til små uhell inne. De to minste er ikke ute ennå. Jeg satt inn et sånt fint tissebrett, men jeg tror de har misforstått. Det er mer til å ligge og leke på, enn til det som egentlig er formålet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar