tirsdag 16. desember 2014

Tide går så fort - valpene er allerde 1 uke

Den første uka med G-Kullet har vært ei flott tid. Alle valpene har lagt på seg jevnt og godt, og mamma Tilde er fantastisk flink med dem. Hun spiser godt selv, og da har hun nok melk til dem. Tilde er litt annerledes enn de andre tispene her. De har holdt seg inne på valprommet omtrent hele dagen, til valpene er flere uker gamle. Tilde der i mot, ønsker å være en del sammen med oss. Hu koser seg på stua sammen med de andre hundene. Lona ville nok mer enn gjerne overtatt plassen til Tilde som valpemor, men hun får ikke komme inn til dem ennå. Selv om Tilde er en del ut av valperommet, gjør hun en flott jobb med dem. De sover jo mye, og hun steller de og gir mat når det er behov. Jeg er veldig fornøyd med vekta på hele gjengen.
Jeg har allerede plukket ut stamtavle navn til dem.
Tispa skal hete : Chamiilon`s Gold Jewel
Guttene skal få disse navnene, men jeg har ikke bestemt hvem som skal hete hva. Må studere dem litt først, og se hva som passer.
Chamiilon`s Gipsy Boy, Chamiilon`s Good As Gold, Chamiilon`s Great Exoectations og Chamiilon`s Go For Gold. Regner med at jeg har det klart nokså fort :)
Her er bilder av valpene 1 uke.
 
Grønn gutt kom først til verden

Så kom tispa som har fått Orange bånd.
 
Nummer tre har fått gult bånd.

Lilla gutt kom som nummer fire

Til slutt kom nok en gutt, og han fikk blått bånd.

De begynner å bli nokså aktive i valpekassa. De beveger seg i full fart :)

Her er den blå gutten ute og vandrer.

Gul og lilla gutt.

Hele gjengen. Ennå så består livet deres bare i å sove og spise :)
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar