lørdag 4. mars 2017

Valpene 2 uker

Alt står fint til med de to små jentene. De vokser og trives, og følger den utviklings kurven de skal ha. På dag 11 åpnet den røde tispen øynene, og dagen etter kunne også den rosa tispen ta sin første titt på den store verden. De kalles for rød og rosa tispe, på grunn av båndet de har rundt halsen. Greit å skille på den måten før de har fått sine navn. Matvett har de begge to, men heldigvis har de moderert seg litt de siste dagene. De har jo hatt en tendens til å overspise, men nå er det mer på det normale. Fremdeles kan de få litt mageknip og luft i magen, men det går fort over med litt massasje. De kravler fort i valpekassa nå, og bruker bena mer og mer. Nå er det bare å vente på at hørselen skal komme om noen dager, og å vente på at de skal komme mer opp på bena. Det er så morsomt å følge med utviklingen fra dag til dag, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen.

Rød tispe, som er den førstefødte og rød og fin i fargen som moren

Rosa tispe som er litt tyngre enn søsteren, blir gylden i fargen som pappaen.

Koser seg godt hos mamma Shani. Den lyse virker tykkere enn den røde, enn det som er riktig. Det skiller ca 40 gram på dem.

Godt å få stell hos mamma.

Det blir ikke trangt om plassen med bare to små. Varmt nok er det også når de ligger så spredt. Denne gangen har jeg hatt ekstra tepper i valpekassa enn tidligere, men vet ikke om det var så nødvendig. De har det egentlig både varmt og mykt nok som det var.

To fine jenter i godt hold.

Rød jente som titter frem her.

Jepp, har fått mat nok rosa tispe.

Ett til av rød jente. Hun virker litt mer aktiv og er litt mer våken enn rosa. De kan forandre seg fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar