mandag 9. oktober 2017

Nå er det 2 gutter igjen som er ledige til rette hjem.

Jeg holdt igjen to gutter for å se hvem som reiste med de som hadde reservert valp. Det er så trivelig med de to, at jeg har ikke hatt hastverk med å legge de ut. Nå begynner det å bli tid for dem også å få seg egen familie. Det er to trygge og harmoniske gutter som er med på det meste. Jeg har nå begynt å venne dem litt på å gå i bånd. Var ikke så morsomt første gang for små føtter som er vant til å løpe hvor de vil, men det kommer seg etter hvert. De er også veldig flinke til å være ute, og flinke til å gjøre fra seg i hundegården. Det er to rolige og snille gutter. Jeg gjorde et forsøk på å ta bilder av de ute i dag, men det er jammen ikke enkelt. Det er så mye annet som er interessant enn å posere foran kameraet. Sila står også så lavt her hos oss, så det blir mest skygge 😊 Noe ble det likevel.

Chamiilon`s Moment In Time (Lilla gutt). Han er fremdeles minstemann, men er ikke mer enn 100-150 gram mindre enn broren.

Slik var de fleste bildene, men heldigvis så er tibberumper søte de også.

Chamiilon`s Moonlight Love (grønn gutt). Han er en vakker skapning, med dessverre er det bare en testikkel som har kommet ned ennå. Han vil derfor bli solgt til redusert pris, og kommer den andre testikkelen ned etter hvert, vil det bare bli en bonus for ny eier.

Det er to nydelige gutter. Herredfred så glade man blir i dem.

Det er noe spesilet med den lilla gutten. Han er supersøt. Grønn gutt er bare supervakker.

Lilla til venstre er mer lik på morsiden, mens grønn gutt til høyre har mer etter far.

Kan man annet enn å smelte 💓

Lille søtnosen 💓

Så er det vakkergutten som er så lik sin pappa 💓

En barsk fin gutt som blir helt lys i pelsen, men et sort maske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar