lørdag 30. mars 2019

Q-Kull. Valper ventes ca 25 april 2019

Nå ser det ut som om det har klaffet bra med Zaxon og Kira. Alle tegn tyder på at det vil bli født noen små rundt omkring 25 april. Det blir fryktelig spennende å se hvs som kommer, og jeg gleder meg stort. Det tror jeg eier av Kira, Astrid også gjør. Det er to vakre foreldre. Zaxon er import fra Finland, og Champion i fire land. En aldeles godklump av en tibbegutt. Kira er fra første kull hvor begge foreldrene kommer her fra, et rent Chamiilon -kull. Mor er Chamiilon`s Especially For You "Gaisa", og far er Chamiilon`s Good As Gold Mikki. I det hele tatt blir det mye av mitt som ligger bak her. Både Miika, Lona, Tilde og selvsagt Zaxon, så jeg har store forhåpninger til det.

 Valpene vil bli født og oppvokst her, og vil bli mitt Q-kull. Som tidligere valper født her, vil også disse få navn oppkalt etter ei rose. Det er ikke bare enkelt å fnne rosenavn på Q, men jeg har funnet noen fine. Til tisper blir det dronning navn, Chamiilon`s....Queen Of Beauty, Queen Of Hope, Queen Of Hearts. Gutter var det litt verre med, men Chamiilon`s Quicksilver og Quite Unforgettable klinger godt i ørene.

Både Kira og Zaxon er to gladhunder med herlig gemytt. Begge har god helse, og er sjekket for det de skal sjekkes for. Øyenlysning, patellaluksajon 0/0, og etter foreldre som er DNA testet og fri for PRA3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar