torsdag 7. januar 2021

Nærmer seg 8 uker nå.

Litt bilder av valpene i lek på stua. De begynner å bli to småramper nå, akkurat som de skal være i denne alderen. Tidligere i uka var vi hos veterinæren for helsekontroll, chip og vaksine. De var faktisk utrolig flinke på bilturen dit på 20 minutter. Ikke en lyd å høre. De sov seg også gjennom ventetiden hos veterinæren. De var nok litt usikre på hva som skulle skje på bordet hos veterinæren, men de var veldig rolige. Flinke små. Det som også imponerer meg med dem, er hvor flinke de er til å si fra når de skal ut å gjøre fra seg. Vi har rett og slett hatt det svinkaldt på Oppdal den siste tiden, med opp til -20 grader. Likevel så insisterer valpene på at de skal ut når de må noe. Jeg løfter de rett ut hver gang de våkner, men de har veldig kort tid på å gjøre fra seg, før jeg tar de inn igjen. Som nevnt, det er svinkaldt om dagene. Når de er inne og leker, så går de bort til døren og piper, når de vil ut. De er rett og slett utrolig flinke. Selv om det er så kaldt som det er, ville det vært dumt å gå tilbake på noe de har lært. Måtte ta noen bilder av dem i dag.

Begynner å bli stor gutt nå....

...og begynner å bli stor jente.

Ei som vil ut å gjøre fra seg. De er så flinke til å si i fra.

De er over alt nå. Det er stua som er tingen.

Jeg hentet i grunnen kameraet fordi de stod så pent, og jeg tenkte jeg skulle få noen fine bilder av dem i profil. Slik ble det ikke, for de fulgte etter meg. Men det ble da et fint bilde av gutten uansett.

De vet godt hvor de skal gå for å komme ut. De får ikke være ute i hundegården nå på grunn av snø og kulde, men det er helt greit og stor nok plass på terrassen. Det er også en del snø der, så de er i grunnen ute på vanlig måte.

Denne gardinen så litt spennende ut.

og selvsagt vil tispa bli med på leken. Det begynner å bli småramper av dem nå.

Tispa på vandring.

Greit å komme opp i denne, men litt skummelt å gå ut. Det var jo høy kant.

Må prøve å få noen mor barn bilder før det er for sent. Kira reiser hjem til sin eier i morgen kveld, men det er nok av tisper i huset som kan oppdra de små til de reiser. Ser ut som om Kira ikke vil vedkjenne seg de to pøblene ved siden av henne 😂

Så satt de to fint, men mamma ble ikke så bra på bildet.

Ok bilde av alle tre. Kira ikke helt komfortabel her, men det ble det beste familiebildet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar