søndag 30. januar 2022

Y-Kullet, 1 hanne og 1 tispe kom til verden 28 januar 2022

 De vakre foreldrene til Y-kullet er N Uch NJV-20 Sagaland`s Nilsson "Nilsson" og N SE Uch Chamiilon`s Isn`t She Lovely "Livi"


To aldeles herlige tibber med veldig godt gemytt, og selvfølgelig helsesjekket med topp resultat.

Jeg kan ikke si nok hvor glad jeg er for å få bruke Nillson på Livi.  Jeg var så heldig å få låne han hjem til meg, og det sparte meg for mange mils kjøretur rett før jul. På den måten ble det også enkelt å følge med når Livi var klar og kunne parres. Jeg tok Nilsson med meg til Ranheim dyreklinikk etter at han ble med hjem, og der ble han både øyenlyst uten anm, og sjekket for patellalukssjon med resultat 0/0. Livi har alt i orden fra tidligere. Livi er ei myk og god tispe, og ønker veldig gjerne å få ligge ved siden av meg og bli kost på magen. Nilsson er vel også en av de mest kosete hannene jeg har vært bort i. Han elsker å ligge på fanget. Jeg har stor forhåpning til dette kullet som har omtrent alt jeg kan ønske meg av linjer bak. Nilsson er parti colour og Livi er gylden, og der er størst sjanse for at valpene blir gyldne.

Livi begynte oppblokkingen morgenen 28 januar. Klokken 16:00 begynte hun å bli valpeklar, og mellom kl 17:10 kom gutten til verden, og 17:35 var det tispa sin tur. To skjønne valper, og jeg er så glad for at det ble i hvert fall ei tispe. Jeg har ønsket meg tispe etter Livi i lange tider nå, men det tok sin tid før hun ble drektig.

Jeg tippet på 2 valper etter det hun hadde gått opp i vekt, og det stemte. Dette er Y-Kullet og da blir det navn etter ei rose som begynner på Y. Tispa (den mørkeste) har jeg allerede bestemt skal hete "Chamiilon`s You`re The One", og hannen skal hete enten "Chamiilon`s You 'N' Me", eller "Chamiilon`s Yours Truly" Fødselen gikk veldig greit, og vekta var helt grei. Begge er veldig kvikke og tok patten med en gang. Siden har de hengt der. Nå krysser jeg bare fingrene for at det skal gå greit i fortsettelsen også. Jeg er veldig glad for dette kullet, og glad for de to som kom

Her er de bare noen timer gamle. Hannen er lys, og tispa litt mørkere. Begge kommer til å bli lyse som voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar