søndag 27. mars 2022

7 ukes bildene tatt forrige fredag.

 
Chamiilon`s Yours Truly
Blir bare søtere og søtere.

Han er akkurat som bestemor Mimi (mor til Livi). Hun la også alltid hodet på skakke når man pratet til henne. Først til ene siden....

...så til andre. Han er virkelig litt av et sjarmtroll.

Heldigvis tar han seg tid til å lytte av og til. Som oftest jobber han hardt med å sørge for at bildene blir utydelig. Det blir de når de rører på seg hele tiden.

Han er til å smelte av.

Av 100 bilder, så ble det noen få som er bra. Det er for så vidt helt greit at de heller vil leke og løpe, enn å sitte rolig. Det er tross alt valper.


Chamiilon`s You`re The One "Piper" 

Nokså søt lillepia også.

Lille Piper som hun skal kalles til daglig, begynner å bli en liten skjønnhet. 

Barnebarnet mitt Nina som bor hos oss, er veldig opptatt av at de bør få Engelske navn, og da ble det til slutt Piper. Lenge var det Chalet, men vi får ta det neste gang.

Jeg er så glad det ble valp til meg etter Livi og Nelson. Livi har bare hatt ett kull tidligere, og der ble det 3 valper. En tispe og to hanner. Der ble tispa litt for stor, så jeg ble ikke å beholde henne. I dette kullet har både hannen og tispa perfekt vekt og størrelse. Han er 300 gram tyngre enn søstera. 

Det er litt lettere å få oppmerksomheta hennes enn gutten, men hun er ikke mye rolig her hun heller.

Når man først får et klart bilde, så må man bare legge det ut.

Hun stod til og med rolig et par sekund. Må være rekord. Igjen...har sikkert tatt 100 bilder av henne også, og det er kun disse som ble godkjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar