søndag 22. november 2020

U-Kullet - Kaos i valpegården

 Ja det blir slik fremover nå. Ikke de beste bildene akkurat, men slik er denne alderen. Valpene ligner små Mummitroll, og valpegården ser heller ustelt ut. Og ja, jeg har skiftet på den i dag, faktisk rett før jeg tok frem kameraet. Men...og det er bare positivt, valpene går rett bort på det hvite fine tisselakenet og tisser, noen ganger nr. 2 også selvsagt 😏 Og da blir det flekker på lakenet. Bra fordi valpene faktisk er flinke, men ikke så bra for at det ser ustelt ut på bildene. De fikk utvidet plass på fredagen, og sitt første måltid med fast føde lørdag. I dag knipset jeg dem litt mens de spiste. De er faktisk både ivrig og flink til å ha i seg mat. Ikke alltid det går så lett. Kanskje mange bilder av ingenting, men de er nå her.

Her har jeg akkurat skiftet til dem, og minuttet senere kom de første tisseflekkene. De er jo veldig flinke da, når de går dit de skal for å gjøre fra seg.

Nå er det mye mer lek med dem. Småbiter hverandre, de har ikke fått tenner ennå, men gjør så godt de kan. 

Godt å ha brødre man kan gøy med.

Så var det tid for mat, og det er i grunnen et kapittel for seg selv. De får startermousse blandet med geitemelk, og det falt i smak.

Ikke bare munnen som havner i matskåle. Men for all del, helt greit å gjemme litt mat til senere. Kan slikke ren foten da.

Så var de gode å mette, med mat rundt munnen, og ellers litt forskjellige plasser på pelsen. 

Og slik ser det ut når de er ferdige. Det er som med små barn når de skal lære seg å spise, og man får bare trøste seg med at det blir bedre.

Så kan mamma Steffi komme å ta oppvasken.

Kan like godt hjelpe henne litt med det.

Så er det middagshvil på den ene, mens de andre to fortsetter leken litt til.

Artig med forskjellige valpeleker. Nye ting som skal utforskes.

Like før Ole Lukkøye kommer på besøk til disse to også. Det er god underholdning å sitte å følge med dem, men fremdeles består mesteparten av dagen deres av søvn. Kommer til å være slik enda ei stund fremover.


1 kommentar:

  1. Så store og nydelige de har bitt ❤ Utrolig artig å følge med på utviklingen 🥰

    SvarSlett