lørdag 28. november 2020

U-Kullet. Noen hodebilder 4 uker ++

 Måtte ta noen hodebilder av de små. Et par dager etter fylte 4 uker, men pytt pytt. To av guttene har vært reservert siden de før de var født, og den tredje vurderte jeg å beholde selv. Etter mye frem og tilbake var det fornuften som seiret. Jeg bestemte meg for å selge den tredje også. Jeg syntes det er et utrolig flott kull, og tenkte det hadde vært artig å kunne hatt en for å ta med på utstilling. Det blir likevel litt upraktisk å ha en hannhund boende hos seg, som en ikke kan bruke på egne tisper. Jeg hadde ikke bestemt meg for hvilken jeg ville beholdt selv, men nå er guttene bestemt for sine nye eiere.


Gutt U1

Han har fått Kennelnavnet Chamiilon`s Upper Class. Hva hans daglige kallenavn skal bli, er opp til ny eier. 

Han er en aldeles nydelig liten fyr. Han ser minst ut, og var minst ved fødsel. Lenge har han likevel vært den tyngste av dem, men nå er han og U2 på nesten samme vekt.

Han er bare rett og slett søt. Kan ikke gjenta det ofte nok.


U2

Gutt U2 har fått kennelnavnet Chamiilon`s Unconditional Love. Han forblir Trønder, og flytter til Trondheim etter hvert.

Han er bra vakker denne gutten. Er vi heldig kan det også hende vi ser han i utstillingsringen.

En kraftig fin liten kar.


U3

Gutt U3 har fått kennelnavnet Universal Favorite. Han vil til daglig bli kalt Tassen.

Tassen vil flytte litt lenger sør i landet. Han er en utrolig vakker liten kar, og har fremdeles en hvit pelsflekk bak på nakken. Veldig flink å spise hundemat.

Ja hvem kan vel motstå dette blikket. Det er virkelig et nydelig kull, og jeg vet rett og slett ikke hvem jeg skulle beholdt selv om det ble slik.


1 kommentar: