lørdag 21. november 2020

V-Kullet 1 uke.

 To skjønne valper, som av og til ligner på mus, mens andre ganger på små marsvin. Men det er altså tibbevalper 😄Mamma Kira har masse melk, så de legger veldig godt på seg fra dag til dag. Vekta sjekkes hver kveld, av og til morgen og kveld. veldig viktig å vite hvordan det ligger an. Jeg sjekker også flere ganger for dagen...og natta, at de patter skikkelig. Det går fort nedover med slike små, hvis de plutselig ikke har fått i seg mat. Det er ingen fare med disse to da, for de har skikkelig matvett. Kira ligger også inne hos dem nesten hele tiden. Mesteparten inne i valpekassa, men noen ganger rett utenfor. Kan være litt varmt for henne noen ganger. Hun er kun ute av valperommet når hun og Steffi skal på luftetur. Jeg syntes allerede det er godt kjønnspreg på disse valpene. Du kan allerede se hvem som er gutt og hvem som er jente. Hun er skikkelig feminin, og han er mann. Valpene her hos meg får jo rosenavn på stamtavla, og da syntes jeg V for Victory passet godt på han. Tispa var jeg mer i tvil på, for det var mange navn som kunne passe til henne. Fant til slutt ut at Viking Queen passet godt til hans navn. Så kanskje jeg skal så smått kalle de for Queen og Victory bare sånn inntil videre. De vil selvsagt få sine egne kallenavn hos ny eier. Som nevnt så er de mer på musestadiet nå, men vi fikk likevel tatt noen bilder av dem. Kanskje ikke så mye å se på, men artig å følge med utviklingen fremover. Siden tispa ble født først, får hun æren av å starte fotokavalkaden.


Tispe - Chamiilon`s Viking Queen

Hun ser rett og slett ut som ei lita jentetibbe. Så feminin og søt.

De rører ikke akkurat så mye på seg ennå, så det går an å få tatt noen bilder. Blir vel verre senere.

Gjeeesp...så trett. Ikke så godt å vite om de har vært våken eller sovet når vi tok bilder for det er ikke mye å se til øynene ennå. De åpner seg nok snart.

Må vel ta et par bilder i helfigur også. Hun er veldig mørk nå, men kommer nok til å bli mer gylden etter hvert med sort maske.

Ett til bilde kan vi ta når vi først er i gang. Er ikke akkurat redd for at de skal stikke av der de ligger.

Her er rosa Viking Queen som tispa har fått navnet fra,


Hanne - Chamiilon`s V for Victory

Han er maskulin allerede. Rart så fort det går an å se kjønnspreget på dem. Han ser staselig ut allerede, enda så liten han er.

Et skikkelig sjarmtroll med en hvit "melkeskvett" på haka, og hvitt på brystet. Navnet V for Victory passer perfekt til han.

Se jeg kan krølle tunge allerede. Er jo bare supersøt.

Hannen er litt tyngre enn tispa, og litt lysere i pelsen. Han blir nok også gylden med sort maske til slutt. Kan hende en av de eller begge vil få noen sorte striper i pelsen. Det blir spennende å se hvordan de utvikler seg til slutt.

Du er så søt når du sover.... joda, ett til bilde av han også må vi ha.

Her er rosa V for Victory som hannen har fått navnet fra.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar