tirsdag 14. juni 2016

Valpene 5 uker

Nå begynner de å bli skikkelige tibbevalper :) De er så nydelige og til å spise opp. Alle fem er kvikk og rask, og de er utrolig sterke og flinke til alderen. Jeg har aldri før fått så små valper til å stå så stødig og godt på utstillingsbordet. Det er et harmonisk og fornøyd gjeng dette. Alle er blitt flinke til å spise valpefor, selv om mammas meny fremdeles er mest fristende. Tilde steller så godt med dem fremdeles, og hun er ei veldig dyktig mamma. Det er så godt å se når hun ligger inne sammen med dem, og koser, steller og passer på dem. For å hjelpe mamma Tilde litt, får de små geitemelk i tillegg. De begynner å bli store og krever litt mer. Alle har god vekt, og er i godt hold. Det kan ikke beskrives hvor herlig det er å sitte å følge med dem i valpegården. De er veldig sosiale, og blir overlykkelig spesielt når Nina på 7 åer kommer inn til dem. 
I dag har vi benyttet oss av det gode sommerværet, og tatt bilder ute. I første omgang legger jeg ut disse bildene, men tror og håper det skal være noe flere bra av de når de er ute. Alle tok utfordringen med alt det nye på strak arm, og undersøkte alt det nye som møtte dem.

Rød tispe. Fremdeles den minste, men i godt hold. Ei aldeles nydelig jente.

Jeg syntes hun er flink å stå her.

Blå gutt er en stødig og veldig sosial kar. Man bare må legge merke til han, og la seg sjarmere.

Han er flink å stå på bordet. Veldig imponert over dem med tanke på at de kun er 5 uker.

Grønn gutt som i dag kanskje er den som er mest lik faren. Han er fremdeles den som ligger litt ekstra lenge og koser med mammaen sin. En herlig gutt.

Veldig veldig flink.

Brun gutt som kryper mer og mer inn i hjertet. En artig liten kar.

Brun gutt står også veldig fint på bordet.

Turkis gutt, og fremdeles størstemann i flokken. En herlig gutt som mer enn gjerne er med på leken:)

Flink gutt han også, og satt stor pris på at han fikk smake på leverpostei mens han ble fotografert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar