mandag 3. oktober 2016

Jeg fikk knipset noen fine bilder av valpene i går. Det ble så mange (typisk meg), at jeg deler det på tre. Bilder av dem hver ligger under, og her er bilder av de sammen.

Kira til venstre, og Copper til høyre.

To aldeles nydelige små, som er både lik og ulik. Kan se mamma Gaisa i begge dem, men også pappa Mikki. Det er så spennende å se hvordan de utvikler seg fremover :)

De er så kjempesøte. Kira har tegninger fra farsslekta i panna, mens Copper har mer mors tegninger. Det som er så spennende med tibbevalper, er at de forandrer seg så veldig fra de er valper til de er voksne. Både farge og utseende er vanskelig å forutse. Begge disse vil nok få ei fin sort maske, og det har både mor og far. Kira vil nok bli litt mørkere enn Copper i pelsfargen ellers.

Litt søsken nussing. Det som er så synd er at alle de morsomme bildene jeg tok, ble uklare. Da beveget de seg, og gjorde noen sprell. Det er en ting å ha et stort flott kamera, men det er en annen ting å kunne bruke det. Jeg trenger et kurs i innstillinger :)

Søskenkjærlighet. Kira til venstre, og Copper til høyre.

Litt mer kos.....

....og masse lek igjen

Og noen bilder vare fordi de er så skjønne.

Copper skal opp å gå litt....vel å gå er vel å ta litt mye i. Det er fremdeles mest stabbing fremover.

Fremdeles består nok livet mest i mat og søvn. Det er litt lek o mellom, men det går ikke så lang tid før John Blund er der igjen. Først når de er ca 5 uker, blir det skikkelig action. Da skal de utforske mer av livet rundt seg.

Her poserer Copper fint for fotografen. De ser veldig fine og kraftige ut i benstammen begge to.

Og litt mere kos igjen. Blir mye like bilder, men slik er det bare. Må bare legge de ut likevel, bare fordi de er så søte. Fremdeles Kira til venstre, og Copper til høyre.

To aldeles herlige hjerteknusere.

Familien Hivand med Gaisa og valpene. Katrine med Gaisa, Even med Kira, og Nina med Copper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar