søndag 29. januar 2017

Valper ventes født ca 16 februar 2017Nå vet jeg med sikkerhet at Shani er drektig, og det vil komme noen små til verden i midten av februar. Det blir veldig spennende å se hvor mange det blir, og hva som kommer. Gleder meg veldig til dette kullet. Shani er datter av min flotte tibbehanne C.I.B Multi Champion Bergrabben`s Up To Date "Miika". Han er en vakker og herlig tibbehanne, og er stolt over å få barnebarn etter han :)


Det er jo ekstra artig når min andre hanne Zaxon blir far til dette kullet. Da får jeg begge godguttene bak dem. Far til Zaxon har også store meritter, C.I.B Multi Ch Multi-W Lilileian Honour Of All.
Både mamma Shani og pappa Zaxon er noen herlige tibber med utrolig godt gemytt. Zaxon er en skikkelig gladhund med masse futt i. Shani er nok litt roligere, og elsker å ligge inntil oss på sofaen. Begge er friske og fine med god helse. Det er spennende å se hvilke farger som kan komme. Shani har en nydelig rødfarge med sort maske, og Zaxon en nydelig gylden farge med sort maske. Det ligger også mange fine farger bak på dem. Nå håper jeg bare alt vil gå bra, så vil tiden vise hvor mange som kommer til verden :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar