tirsdag 1. november 2016

Valpene 8 uker

Tiden går fort, og nå er Kira og Copper plutselig stor nok til å flytte fra mammaen sin. Blir nok rart for Gaisamor, men naturen er slik at de gjerne er ferdige med de små i den alderen. Nå har jeg helst hatt flere valper i kullene tidligere, og da ser du godt på moren at hun er "ferdig" med dem. Da mener hun helt klart at de kan klare seg selv :) Denne gang er det bare to valper, og da kan det være litt annerledes. Blir også rart for de små å plutselig være for seg selv, uten mor og søsken. Som oftest går overgangen veldig bra når de kommer til sine nye hjem. Det er utrolig hvor fort de omstiller seg, og fester seg til sin nye familie.  I begynnelsen har jeg erfaring med at de kan være litt småspist, men det tar seg opp etter hvert. Begge to spiser nå godt av juniorforet til Royal Canin, og valpevom. Valpepakken til Copper og Kira begynner også å bli klar nå. Jeg har sydd tepper til dem, og plukket frem leker og andre småsaker. Familien til Gaisa har kjøpt senger til dem som de har hatt under oppveksten, så de får kjente lukter med seg når de flytter. Jeg er så glad for at begge har fått nye gode hjem, og jeg håper det blir mange bilder av dem fremover :) Det er to godt sosialiserte valper som har fått være med på mange ting. I morgen får de i tillegg reise med tog, så de får prøvd seg på det og :)

En ikke helt fornøyd Kira har akkurat fått seg et bad. Selv om ikke det var kjempepopulært var hun veldig flink. Etterpå ble det en runde med føneren, og det gikk veldig greit det også.

Så ble hun også fluffy og fin når hun var ferdig. Kira har omtrent samme vekt som mamma Gaisa i den alderen. Hun er nok også ei lita mammajente i det store og hele :)

Copper slapp heller ikke unna et bad, og han ser like lite fornøyd ut som søsteren :) Men..han var veldig flink han også. Ikke happy, men det var ikke så mye klaging heller.

Etter føningen ble han en skikkelig kosebamse. De blir så forandret etter en runde med bading og føning :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar