onsdag 27. februar 2019

Valper planlegges født i mai 2019

Nå er det fullt liv med løpetid her i huset. Alle tispene utenom Flora er "rammet" 😃. Kira - Chamiilon`s Kiss`n Tell er nok den som satte det hele i gang. Kira eies av Astrid i Trondheim, som også er forvert til Raina. Astrid ønsker en tispevalp etter Kira, så da ville hun at jeg skal ha kull på henne. Vi forsøkte først å parre henne i november, og regnet med januarvalper, men da var hun tom. Merkelig nok fikk hun løpetid i februar også, så da forsøker vi på nytt nå. Hun er igjen parret med Zaxon, så da håper vi på vårvalper,
Så gikk det slag i slag, Ayliz begynte å løpe, så Steffi, og etter det Livi, og til slutt Tilde.
Bare to av de skal parres. Først ute er Livi som skal til en beiler i Sør Sverige. Jeg regner med at hun og jeg drar dit om noen dager, for å besøke Bergrabben`s Casanova.
Så er det Tilde sin tur. Hun planlegges parret med Zaxon nå. Spørsmålet er bare som jeg rekker tilbake fra Sverige før det blir hennes tur, så vi får se hvordan det blir.
Det kan i beste fall bli en veldig travel vår, eller det an bli en passe travel. Det er ikke godt å si før man ser om alle tispene er drektig.
Dette er kulle jeg syntes er veldig spennende. Det blir første kull for Kira og Livi, og siste kull til Tilde.

Livi - Casanova
Tilde - ZaxonIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar