søndag 26. mai 2019

Nå er det S-Kullet sin tur til å bli 2 uker

Og da er S-Kullet 2 uker. De vokser og trives, og mamma Livi steller godt med dem. Merkelig nok så er det tispene i begge kullene, som er størst og grådigst. Tispa i S-kullet er en bulldoser  Hun er råsterk, og dytter de andre unna i et blunk. Jeg prøver å hjelpe guttene til mer strakegiske plasser, men det er vanskelig å holde bulldoseren unna. De er nå blitt 1 uke søtere enn forrige søndag, men har fremdeles masse å gå på. Om et par uker er de søtere enn sukker  Litt Mikkemus ører hører med til alderen.

Førstefødte er turkis gutt. Litt kresen på hvilken patte han skal velge, og nokså sta når jeg prøver å få han til å se på alternativer. Som de to andre, er det ikke mye lyd å høre fra han. Blir nok mer ut av dem når de nå går mot 3 uker.

Lett å legge merke til denne karen, med sitt hvite bliss. Han er foreløpig minst i kullet, men får i seg det han trenger.

Så er det bulldoseren. Hun ser kanskje snill og beskjeden ut på bildene, men man må ikke la seg lure. Tror nesten hun er den sterkeste valpen jeg noen gang har hatt. Jeg må jo prøve å hjelpe guttene så de av og til kan få de beste pattene, men det er jaggu ikke lett. Hun dytter de bort så lett som bare det. Heldigvis så får de nok mat i døgnet alle sammen, så det er ingen som lider noen nød.

De er søte når de sover.

Guttene syntes det er veldig praktisk å bruke søsteren som hodepute.

Lilla gutt. Han er nå søt med sitt hvote bliss.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar