tirsdag 5. august 2014

Valpene 5 uker 04.08.14

Nå begynner de virkelig å bli stor og rampete. Det er mye lekeslossing og løping frem og tilbake. De har begynt å rote skikkelig i innhengninga også. Jeg er ikke før ferdig å skifte rent der inne, så begynner de å ommøblere :) De er bare så herlige nå at det kan ikke beskrives. Helt utrolig hvor fort slike små valper utvikler seg. De spiser en del mat nå, men fremdeles er det melkebaren til mamma som er mest populær. Det blir mange måltider og dagen, og hun er også inne hos dem et par ganger om natten og sørger for påfyll. Jeg er veldig fornøyd med valpene og utviklingen deres. De er gode og kraftige, og aldeles nydelige alle sammen. Personligheta deres er begynt å komme frem mye bedre nå. De har fått treffe alle de andre hundene i huset, og også pappa Nòi har vært på besøk. Det går veldig bra, og de store er flinke med de små. Det er god sosialisering for dem, å få være sammen med voksne hunder.
Jeg skal reise bort fra valpene noen dager, og da skal de være hos Kristin Bøe på Frei imens. De får prøvd seg på litt bilkjøring også da. Jeg gruer meg skikkelig til å reise fra dem, men jeg vet at de er i gode hender hos Kristin. Når jeg kommer hjem er de 6 uker, og de vil utvikle seg mye på den tiden. Gleder meg allerede :)
 
Blå gutt Chamiilon`s Fantasy Hit. Han er nok kanskje den roligste av hannene, men et skikkelig sjarmtroll. En godgutt.

Grønn gutt Chamiilon`s Faithful Friend. Fremdeles minstemann i flokken, men slettes ikke den mest beskjedne. En litt spesiell og morsom liten kar som man bare må bli glad i. 

Lilla gutt Chamiilon`s Fairy Prince og størstemann i flokken. Han er nok den som er mest nysgjerrig og frempå også. Han er en veldig vakker og trivelig kar.

Rosa jente Chamiilon`s Flower Power. Hun er ei kraftig og fin tispe. En av de lyseste, men med mørk fin maske. Hun er veldig uredd og frempå. Ei jente med mye personlighet.

Gul tispe Chamiilon`s First Prize. Hun er ei bedårende jente, som ikke får vist det helt på bildene. Hun er nok en litt lettere type enn rosa tispe, men har ei veldig god vekt hun også. Hun er veldig fin og elegant i kroppen. Hun var kanskje litt mer forsiktig enn den rosa helt i begynnelsen, men nå er hun frempå i det meste.
 
Et bilde av jentene.

Skjønneste lille Faithful Friend. Søtere enn sukker :)

Denne dagen så var det den grønne gutten som ble linselus. Det er litt forskjellig fra gang til gang hvem som blir mest fotografert, og så ser man det ikke før en begynner å studere de.

Lek på gulvteppet på stua.

Ett til bilde av linselusa Faithful Friend (grønn gutt)

Rosa tispe legger seg også godt til rette som fotomodell.

Tante Ayliz og tante Tilde tar seg godt av de små :)
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar