lørdag 23. august 2014

Valpene koser seg så godt ute, og da er det morsomt å ta bilder av dem.

Luksusproblem kanskje....Jeg begynte nokså tidlig å ha valpene ute, og de forstod fort at det var greit å gjøre fra seg der. Nå skal de helst bare gjøre det ute. Veldig bra selvsagt, men de begynner å mase tidlig på morgenen :) De gir seg heller ikke. Det høres ut som måkeskrik når alle fem gir beskjed om at matmor må komme seg opp av senga, og bli med dem ut :) Slik fortsetter de gjennom dagen også. De sover og leker litt i valpegrinda, men så vil de ut i hagen. Når de er lei der ute, fortsetter lekinga på stua. De store hundene er rundt dem hele tiden, så det blir veldig god sosialisering. Tenker det blir fin oppbygging av muskulaturen også, når de får løpe så mye fritt. Det er et virkelig herlig gjeng med valper, og jeg er rett og slett forelska i hele bunten :) Alle er så trygge og uredde, og de tar alle utfordringer. Flotte små tibbunger er det :)
 
Den siste uka har vi hatt besøk av nye eiere av valpene. Det har vært kjempekoselig. Den blå gutten skal flytte til Rennebu, den grønne skal bo i Trondheim. Alle valpene har fått fine nye hjem, og det er jeg glad for. Mandag blir de 8 uker, og de begynner vel å flytte her fra tirsdag. Utrolig morsomt å få tilbakemeldinger fra besøkende om at valpene har flott gemytt, og er veldig sosiale :)
 
Her er noen "få" bilder tatt ute i hagen i dag. Jeg klarer rett og slett ikke å begrense meg når jeg har kameraet med ut, så det blir fullt opp med bilder av de små :) Jeg kan tenke meg at det gleder nye eiere i alle fall :)
 
Lille grønn som blir Trondheimsgutt, og Ayliz.

Det er litt rart med denne gutten, for han ynder seg inn på absolutt alle. Han har noe spesielt med seg.

Begge disse to blir fortsatt trøndere. Blå gutt Chamiilon`s Fantasy Hit flytter til Rennebu, og grønn gutt Chamiilon`s Faithful Friend flytter til Trondheim.

Mamma Lona følger med hva som skjer fra høyden. Jeg tror hun syntes det er helt greit å overlate de små til tantebarnepikene nå :) Hun lar Tilde og Ayliz styre med dem, og tar seg selv en velfortjent pause. Hun har vært ei fantastisk mor for valpene, og nå er prosessen begynt for at de skal klare seg selv.

Ayliz og yndige frøken gul, eller Chamiilon`s First Prize.

Her leker Ayliz og rosa jente. Det var morsomt å se hvordan de koste seg sammen.

Rosa jente og Ayliz igjen.

Blå gutt har virkelig vokst seg bare penere og penere. Nydelig har han bestandig vært, men nå er han riktig vakker. En herlig gutt som skal hete Grom, og jeg regner med at han blir beste Gromgutten nede i Rennebu.

Grønn lilla og rosa tar deg en liten hvil i slagene.

Tilde koser seg også godt med de små. Her er hun og grønn gutt i en fortrolig samtale.

Rosa jente i front, grønn i midten og gul bakerst. Jeg er nesten sikker på at tibbene må være plante etere. De spiser på gress og busker som bare det.

Gul jente - Chamiilon`s First Prize, er ei bedårende vakker jente. Hun er lita og nett, men er likevel kraftig og fin. Hun og den rosa er veldig forskjellig i type, men ligger omtrent på samme vekt. Hun er nok lik på sine Islandske slektninger ser det ut som. Blir spennende å se hvordan hun utvikler seg fremover.

Hva skjer a....Lilla, blå og rosa lurer på hva de store hundene bjeffer på.

Lilla og blå. To nydelige gutter.

Fire skjønne tibbetroll.

Lilla gutt - Chamiilon`s Fairy Prince er virkelig en vakker prins.

Nydelige rosa tispe lurer på hva gul tispe spiser på. Hun har en fantastisk nydelig farge, som dessverre ikke kommer frem på disse bildene. Tror jeg har litt feil innstilling på kameraet denne dagen :)

Så vakker. Chamiilon`s Fairy Prince. Ettersom det ser ut nå, skal han kalles Amigo til daglig.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar