onsdag 27. mai 2015

Valpene 3 uker - endelig blder.

Hodebilder av gjengen 3 uker. De var ikke kjempebegeistra for å bli fotografert akkyrat da, så ser litt småsinna ut hele gjengen :) Alle har nå fått smakt på karbonadedeig noen ganger å, og det går veldig greit. Prøvde med litt valpemat i går , men det falt ikke helt i smak ennå. Blir nok bedre om et par dager. Foreløpig er de ennå litt ustødig på bena, så det blir lettere å stå ed matskåla når de blir flinkere der. De stabber frem og tilbake i valpekassa nå, og når mamma Lons kommer, står de alle helt fremst og maser. Ikke så lett for henne å komme seg opp i da. Om et par dager vil de få enda større plass å bevege seg på. Fremdeles er valpene litt for små til å se helt ut som tibber, men det kommer seg . I følge fotograf Bjørn - fremdeles ikke spesielt søte :) Vel, jeg syntes no de har sin sjarm da :) Alle er jevne i vekt, og det er ikke mange grammene som skiller de. Det er ennå litt tidlig å se personligheten deres skikkelig. Alle liker å bli kost med, og trives med å få sitte litt på fanget. De er veldig "sussbare" nå :)
 
 
Orange tispe som er blitt flinkere og flinkere til å stå på sine rettigheter når det gjelder pattene. Hun og rød sloss om plassen, og det blir omtrent uavgjort. Veldig fornøyd lita jente, og sovner fort etter et måltid.
 
Grønn gutt. Han er faktisk den minste av valpene. Ikke i vekt, for der er de nokså like, men ser likevel litt mindre ut enn jentene. En fornøyd gutt som ikke gjør så mye ut av seg ennå.
 
Rød tispe er et lite sjarmtroll, og litt mer aktiv. Hun er gjerne den første som spretter opp, og kommer fort frem til kanten for å få kos. Veldig for seg, og leker seg en del allerede. Hun kan virke som om hun er litt større enn de andre.

Rosa tispe syntes jeg tidligere minnet om moren, men ser nå at det nok var mest på grunn av fargen. Lona var også helt mørk når hun var liten, men veldig lys nå. Hun gikk fra å være den minste tispen, til å noen dager være den tyngste av dem. Begynner å bli ei nydelig jente.

Gul tispe. Stort sett ei rolig og fornøyd jente. Krangler fremdeles litt med rosa om beste patte, så jeg må av og til være dommer der. De er sterke de små krabatene, når en prøve å flytte på dem :) Leker litt med de andre før og etter mat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar