lørdag 14. mai 2016

5 nydelige valper kom til verden 10 mai 2016.

1 tispe + 4 hanner

Dette er vårt J-Kull, så alle valpene får navn etter ei rose som begynner på J. Navnene jeg har plukket ut er på tispa Chamiilon`s Just For You. Guttene skal hete Chamiilon`s Joy Of Life
Chamiilon`s Just Dreamy, Chamiilon`s Jack Frost og, Chamiilon`s Just Joey. Hvem som skal hete hvem, har jeg ikke bestemt meg for ennå :) Alle guttene er reservert.

Et nydelig gjeng :) Jenta kom først, så fulgte guttene på rekke og rad. Som vanlig her hos oss, får alle valpene et bånd med forskjellige farger. Dette for at det skal være lett å se hvem som er hvem, og derfor kunne følge vekt og utvikling på hver enkelt. De vil også bli omtalt etter fargen på båndet. Her ligger fra venstre, blå gutt, turkis gutt, rød jente, grønn gutt, og helt til høyre brun gutt.

Mamma Tilde tar sin oppgave som nybakt mor alvorlig, og alle små får godt stell. Det finne ikke noe vakrere her i verden, enn nå små hjelpeløse nyfødte valper patter godt hos moren. Det er da man kan puste lettet ut, og se at alle de små er så friske og velskapte som man trodde. Tilde er nydusjet her, og pelsen er fremdeles litt fuktig. Hun må vaskes bak etter fødselen, for det skal være rent og fint til både mor og barn.

Bare noen få timer gammel, klumper de seg sammen på varmeputa i hjørnet. Mor er ute og gjør nødvendig ærend, og etterpå var hun i dusjen. Alle har fått i seg litt melk, og det er skiftet i valpekassa så det er rent og fint der. Det er deilig når det er over og alt har gått fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar